Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Amstel introduceert Amstel 0.0

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Amstel introduceert Amstel 0.0

27 februari 2012 om 14:31

Amstel introduceert het nieuwe merk Amstel 0.0. Amstel 0.0 vervangt Amstel Malt.

Amstel 0.0 glas en flesje
Amstel Malt logo

Amstel introduceert Amstel 0.0. Dit geheel alcoholvrije bier vervangt de klassieker Amstel Malt. Waar Amstel Malt nog 0,1 procent alcohol bevatte, is Amstel 0.0 volledig alcoholvrij. Nog steeds kan de echte bierliefhebber genieten van de vertrouwde pure biersmaak van Amstel; de unieke combinatie van hop, het natuurlijke brouwproces en vakmanschap zorgt voor een verfrissend biertje met een volle smaak.

Lees ook

Alcoholvrij bier in opkomst

Er is een sterk groeiende vraag naar echt alcoholvrij bier”, zegt Maud Meijboom, Marketing Manager van Amstel. “Met Amstel 0.0 voldoen we aan deze vraag, zonder dat dit afdoet aan de smaak van het bier. Omdat het alcoholgehalte pas na het natuurlijke brouwproces wordt teruggebracht, behoudt het bier de volle, verfrissende smaak die zo kenmerkend is voor Amstel. Uit de eerste blinde tests blijkt dat Amstel 0.0 als meest verfrissende alcoholvrije biertje ervaren wordt.

Het nieuwe Amstel 0.0 bier is herkenbaar aan een wit/rode verpakking, die in lijn is met het nieuwe design dat Amstel onlangs voor al zijn blikken en verpakkingen introduceerde. Zo zijn het kenmerkende Amstel-rood en AMSTEL logo duidelijk zichtbaar onderaan de verpakking.

Cookie instellingen