Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Nieuwe thuistap voor Grolsch: Cheersch

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Nieuwe thuistap voor Grolsch: Cheersch

23 april 2008 om 09:44

Volgens topman Ab Pasman van Grolsch is de Cheersch de opvolger van het kratje en het blikje. Na het nieuwe groene retourflesje en de nieuwe beugel is Cheersch de volgende stap naar een betere bierbeleving.

Nieuwe thuistap voor Grolsch: Cheersch

Grolsch heeft al een thuistap , de PerfectDraft. Volgens Plasman is de PerfectDraft niet mislukt, Grolsch blijft dan ook vaten produceren. Maar met Cheersch richt Grolsch op een veel grotere groep. De flessen kunnen makkelijk in de koelkast en zelfs koelbox, zodat het bier altijd koud is.

De Cheersch bestaat uit een eenmalig aan te schaffen tap die gekoppeld kan worden aan los te kopen twee-liter-flessen met Grolsch bier. Door een koolstofpatroon krijgt het bier zoals bij een tap in de horeca het bekende schuimkraagje. Simpel gezegd een PET-fles met 2 liter Grolsch-pils en in de starterskit een tapkop en een voetstuk voor de PET-fles. Je schroeft de tapkop op de fles en zet het geheel in het voetstuk en je bent klaar om een biertje te tappen.




Vanaf half mei is Cheersch te koop in supermarkten en slijterijen. De tap gaat 34,95 euro kosten, de tweeliterflessen kosten 4,79 euro per stuk.

Lees ook

 

Cookie instellingen