Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Officiële opening Bierbrouwerij Wentersch

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Officiële opening Bierbrouwerij Wentersch

07 september 2017 om 13:24

Bierbrouwerij Wentersch wordt aanstaande zaterdag 9 september officieel geopend door burgemeester Bengevoord. De eerste bieren van de brouwerij uit Winterswijk zijn inmiddels verschenen. 

Bierbrouwerij Wentersch

Brouwerij geopend door burgemeester

Zaterdagmiddag zal burgemeester Joris Bengevoord de officiële opening van Bierbrouwerij Wentersch verrichten. Na een periode van succesvol proefdraaien is het tijd voor een openingsfeestje.

Michiel van der Vaart - samen met Onno Raspe en Bart Looman eigenaar van de Winterswijkse brouwerij - heeft een hectisch jaar achter de rug. "De realisatie van de brouwerij was een boeiend en intensief proces. We zijn trots op wat er nu staat en dat we willen we graag met iedereen delen.”

Lees ook

Wentersche bieren zeer gewild

De vraag naar de speciaalbieren van Bierbrouwerij Wentersch is zo groot dat al vòòr de officiële opening de capaciteit wordt uitgebreid. “We hebben drie grote tanks van 2000 liter per stuk besteld bij Mueller in Lichtenvoorde. Het bier is bij wijze van spreken al verkocht voordat het in de fles of het fust zit. Met de extra tanks kunnen we op korte termijn een mooie selectie bieren presenteren.”

Veel Winterswijkers hebben al kennis gemaakt met de bieren van Wentersch. “We zien steeds meer mensen terugkomen en soms dozen tegelijk meenemen. Ze hebben wat geproefd en kopen dan een doosje. Dat is het grootste compliment dat je als brouwer kunt krijgen!

Ook bedrijven melden zich in groten getale aan de Groenloseweg. “Onze eindejaarspakketten vliegen de deur uit. Veel bedrijven willen personeel en relaties mooie feestdagen bezorgen met een typisch Winterswijks product.”

Bieren van Brouwerij Wentersch

Cookie instellingen