Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

OMER claimt titel Vaderdagsbier | Merci Pa!

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

OMER claimt titel Vaderdagsbier

04 juni 2020 om 12:35

Al vijf generaties lang geeft vader Omer het familierecept door aan zoon Omer. Komende Vaderdag draait Omer de rollen om en worden de vaders in het zonnetje gezet!

Vaderdagsbier Omer
Vaderdagsbier Omer
Omer vander Ghinste

Zeg net als zoon OMER volmondig: “Merci Pa!”

Vaderdagsbier Omer, bedankt

Al vijf generaties lang geeft vader Omer het familierecept door aan zoon Omer. Komende Vaderdag draait Omer de rollen om en worden de vaders in het zonnetje gezet! De brouwerij zorgt ervoor dat ook jij haar creatie trots kan overdragen aan jouw vader en dit met een exclusief Vaderdagsbier waar elke pa van droomt!

Omer, da's 128 jaar vakmanschap

Neem het standpunt van Omer in en zeg openhartig merci aan jouw vader. Bedank hem voor wat hij deed, doet en nog zal doen in de toekomst op de personaliseerbare verpakking. Schrijf simpelweg op waarom jouw vader een fles Omer verdient en haal samen herinneringen van onder het stof. Een slok daarbij en de puzzelstukjes vallen op hun plaats.

Welk ander bier kan Vaderdag claimen dan een bier waarvan ieder eerstgeboren zoon de naam Omer krijgt? Of waarvan het recept van de familiebrouwerij al 5 generaties tussen vader en zoon blijft? Vader leert zoon het bier brouwen zodat vakmanschap, wilskracht en vooruitstrevendheid voorop staan. Drie aspecten die door Omer Vander Ghinste 128 jaar geleden van kracht gingen. Brouwerij Omer Vander Ghinste brouwt karakterbieren volgens authentieke recepten, op traditionele wijze maar met toepassing van de modernste technieken.Omer Vander Ghinste

Uniek retro limited edition glas

Wie (her)kent ze niet? Elke bierliefhebber onderscheidt de iconische glasramen met het 128 jaar oude logo van Omer Vander Ghinste, voor het eerst verspreid in cafés te Bellegem en omstreken. Diezelfde look & feel van de alom gekende ramen trekt de brouwerij door in de cadeaubox.Merci papa, omer vander ghinste

Lees ook

In de vaderdagbox zitten 2 flesjes OMER. 33 cl, 1x OMER. 75 cl en een limited edition retro glas. De limited edition vaderdagbox is beschikbaar in alle supermarkten en speciaalzaken vanaf 27 mei voor een adviesprijs van €10,95.

Wil je iemand anders ook verrassen? Verwijder simpelweg de “papa” band en je kan het aan iedereen cadeau doen!