Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Ontdek het verschil met de Warsteiner Inschenkkit

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Ontdek het verschil met de Warsteiner Inschenkkit

09 juni 2018 om 09:58

Een Warsteiner op de juiste manier inschenken kan echt het verschil maken. Om dit zelf te ervaren, introduceert Warsteiner de Inschenkkit en de bijbehorende Warsteiner Augmented Reality app.

Ontdek het verschil met de Warsteiner Inschenkkit
Warsteiner
Warsteiner

Inschenkkit

Warsteiner Inschenkkit Met deze kit en de bijbehorende Warsteiner Augmented Reality app wordt het inschenkritueel een ware beleving en kun je thuis genieten van de perfecte Warsteiner. Deze inschenkkit is nu gratis verkrijgbaar bij PLUS supermarkten bij aankoop van een krat Warsteiner.

De perfecte Warsteiner drink je uit een tulpglas met een druppelvanger en die typische Warsteiner schuimkop die de volle smaak in het glas bewaart tot de laatste druppel. In het premium bewaarblik zit een 30cl. tulpglas, een set druppelvangers en bierviltjes. Op de bierviltjes staat vermeld hoe de Warsteiner Augmented Reality app gedownload en gebruikt moet worden.

Warsteiner AR app

Warsteiner AR App Met de Warsteiner AR app scan je het Warsteiner logo op het bierviltje om de Warsteiner Augmented Reality experience te kunnen ervaren. Er verschijnt een ober op jouw tafel, die uitlegt hoe je zelf de perfecte Warsteiner inschenkt. De brouwerij neemt het inschenkritueel zeer serieus wat uit de inschenkvideo in deze app blijkt.

Lees ook

De Warsteiner AR app heeft ook een Augmented Reality ‘’Spin the Bottle’’ spel, waarbij er een Warsteiner fles ronddraait op jouw tafel die vervolgens stopt op een willekeurig moment. Het is de bedoeling dat je er samen met je vrienden een leuk spelelement bij bedenkt. De Warsteiner AR app is te downloaden in iTunes of in de Google Play App Store.

Verkrijgbaarheid

De inschenkkit is deze week verkrijgbaar bij alle PLUS Supermarkten en vanaf 4 juni 2018 bij Gall&Gall en Mitra. Daarna loopt de actie gedurende het jaar bij diverse supermarkten. Bij aankoop van een krat Warsteiner Premium Pilsener krijgt de consument de inschenkkit gratis.

Zo schenk je Warsteiner

In de volgende video wordt je meegenomen om een perfect glas Warsteiner voor jezelf te schenken. 

Bekijk de site van Warsteiner voor meer informatie.

Cookie instellingen