Ontwerp je eigen Heineken flesje

Bierbrouwer Heineken heeft een zeer innovatieve nieuwe website waar je online je eigen bierflesje kunt ontwerpen.

07 mei 2009 om 14:30
Bierproducten

Bierbrouwer Heineken heeft een zeer innovatieve nieuwe website waar je online je eigen bierflesje kunt ontwerpen.

Op Jouwheineken.nl krijg je alle creatieve vrijheid om je eigen bierfles te ontwerpen. Deze flesjes zijn ideaal om bijvoorbeeld als cadeau te geven. Het ontwerpen kan heel eenvoudig via bepaalde thema's (de snelle route), maar je kunt er zelf ook flink mee klooien (de langzame route).

Snelle route:
Binnen deze route kun je snel en eenvoudig een mooi design maken en bestellen. De eerste stap is het selecteren van een thema fles. Als je op een kleine afbeelding klikt, wordt deze groter weergegeven. In stap twee kun je tekst plaatsen op de fles. Je kunt het lettertype, de kleur en de grootte aanpassen. Je kunt het tekstvlak vrij over het design verslepen. Vervolgens geef je jouw design en naam en sla je jouw design op zodat je dit design altijd terug kunt vinden. Tot slot plaats je jouw bestelling.

Ontwerp route:
Deze route biedt mogelijkheden om je fles nog persoonlijker te maken. Je begint met een blanco fles. Hiervoor kun je een achtergrond kiezen, symbolen plaatsen en meerdere tekstvlakken gebruiken. Alle symbolen en teksten kunnen worden aangepast in kleur en afmetingen. Als je tevreden bent met je design, geef je jouw design een naam en sla je deze op. Tot slot kun je jouw fles bestellen op dezelfde manier als in de snelle route. Wil je een fles maken via deze route, maar heb je geen zin om hem helemaal vanaf nul samen te stellen, dan kun je ervoor kiezen om een door iemand anders gemaakt design als basis voor jouw fles te nemen. Hiervoor kies je voor de 'laat je inspireren' knop op de home page.

De kosten: 6-pack voor € 15,95
Helaas zijn deze speciale Heineken flesjes wel een stukje duurder dan de normale Heineken flesjes in de supermarkt. Voor € 15,95 kun je je Heineken 6-pack ophalen bij Heineken The City in Amsterdam. Voor € 4,- extra verzendkosten wordt deze bij jou of je vriend(in) afgeleverd (binnen 5 werkdagen).

Grote bierfles met foto + tekst
Op yoursurprise.com kun je nu een grote bierfles maken met je eigen tekst en of foto. En voor deze fles geldt: op werkdagen voor 16:00 besteld, de volgende dag al thuis afgeleverd!

 

2 reacties

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Esmee Sterrenburg (gast) op 11-06-2019 om 15:24:24

APA

joep (gast) op 18-10-2017 om 15:24:20

op jouw heinikken .nl bierfles ontwerpen?Ben al een uur alles aant bekijken maar kom niet op ontwerpster....

Reclame van Jupiler Pils

De Container
Op de haven gaat het mis: een container vol met Jupiler valt in het water. Maar niet getreurd, het bier gaat gelukkig niet verloren!

Meer reclames van Jupiler Pils

Laatste reacties