Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Ook ouderen doen aan comazuipen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Ook ouderen doen aan comazuipen

08 mei 2008 om 10:01

Twee Britse ouders hebben tijdens hun vakantie in Portugal zoveel gedronken dat ze in het ziekenhuis moesten worden opgenomen. Ze hadden allebei het bewustzijn verloren. Intussen werden hun drie kinderen, tussen een en zes jaar oud, in het hotel aan hun lot overgelaten.

Ook ouderen doen aan comazuipen

Lees ook

Het stel uit Noord-Ierland had de hele namiddag zitten drinken in een bar vlakbij hun hotel in de Algarve, waar een halve liter bier een euro kostte tijdens het uren durende happy hour.  Hun kinderen hadden ze meegenomen.

Vader Eamon McGuckin (34) was bij terugkomst in het Aparthotel Mourabel op een sofa bij de receptie in elkaar gezakt. Zijn twee jaar jongere echtgenote Antoinette zou met de kinderen nog de hotelbar in gegaan zijn, maar daar verloor ook zij het bewustzijn, meldt Sky News.

Beide ouders waren intussen al uren dronken en de kinderen huilden omdat ze geen reactie meer kregen. De hulpdiensten werden erbij gehaald en de ouders werden naar het ziekenhuis gebracht. De kinderen werden tijdelijk in een opvangtehuis ondergebracht.

Een dag later liepen beide ouders weg uit het ziekenhuis en verschenen ze weer aan de receptie van het hotel. Ze waren volgens het personeel van het hotel zwaar aangeslagen. ‘Het was heel warm die dag en ik denk niet dat ze van plan waren om zoveel te drinken’, aldus een barman van het hotel.

‘Volgens mij konden ze gewoon niet meer stoppen. Het leken mij overigens heel leuke mensen. Ze waren vriendelijk, goed gekleed en de kinderen gedroegen zich keurig.’

De twee zullen zich nu voor de rechtbank moeten verantwoorden voor verwaarlozing en overmatig drankgebruik in de buurt van kinderen. Het stel zelf claimde dinsdag dat er wellicht iets in hun drankjes was gedaan. De moeder beweert dat ze niet ziek was van de drank maar van iets anders, meldt de BBC. Jaja, en dat moeten wij geloven??

Cookie instellingen