Walhalla bier

Opening Walhalla Brouwerij & Proeflokaal

Walhalla Brouwerij en Proeflokaal zal dit weekend haar deuren openen in Amsterdam-Noord. De brouwerij zal feestelijk geopend worden met rondleidingen, foodtrucks en muziek.

13 april 2018 om 11:36


Walhalla Craft Beer

Walhalla Craft Beer is opgericht in 2015, en brouwde tot nu toe haar bieren bij bevriende brouwerijen. De bieren - van zomerse IPA’s tot donkere stouts - zijn te koop in heel Nederland en worden ook geëxporteerd naar o.a. Scandinavië. Na twee jaar succesvol brouwen werd het tijd voor een eigen brouwerij met eigen ketels.

Via een crowdfund-actie konden bierliefhebbers en geïnteresseerden mee-investeren, en zo werd er binnen vier weken meer dan €100.000,- opgehaald om de Walhalla Brouwerij te realiseren. De ideale plek werd gevonden in Amsterdam-Noord in het Hamerkwartier. Een voormalig industrieterrein dat de laatste twee jaar tot bloei kwam door de komst van geliefde horeca, winkels en een bioscoop.

Proeflokaal Walhalla

Walhalla Proeflokaal

Het Walhalla proeflokaal grenst direct aan de brouwerij waardoor je uitkijkt op de imposante brouwketels. Er staan 13 bieren op tap en voor de liefhebber is er een proefplankje te bestellen met 4 verschillende proefglaasjes voor €9,-. Na de opening zal het proeflokaal elke vrijdag, zaterdag en zondag geopend zijn en zullen er ook rondleidingen in de brouwerij georganiseerd worden.

Oprichter en eigenaar Aart van Bergen (38 jaar) kijkt er naar uit om liefhebbers het hele
proces te laten zien: "van het graan tot aan het fust, dat kunnen we allemaal laten zien én natuurlijk laten proeven. Door de komst van eigen brouwketels kunnen we nog meer experimenteren en onze eigen stempel op het bier drukken. We kunnen niet wachten dit open te stellen voor publiek." 

Het openingsfeest is gratis toegankelijk; muntjes kunnen vooraf met korting besteld worden: https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/walhalla-opening-weekend

Adres:
Spijkerkade 10
1021JS Amsterdam

Walhalla proeflokaal

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Heineken Pilsener

35 jaar gewacht op dit rondje
De Formule 1 keert in 2020 terug naar Nederland met de Dutch Grand Prix in Zandvoort. Hoofdsponsor Heineken is er blij mee en heeft 35 jaar gewacht op dit rondje.

Meer reclames van Heineken Pilsener

Laatste reacties