Oranje supporters Europees Kampioen bier drinken

Oranje supporters Europees Kampioen bier drinken

27 juni 2008 om 14:10
Sport | Evenementen | Opmerkelijk

We mogen dan uitgeschakeld zijn op het EK Voetbal, in een andere categorie is Nederland met ruime afstand de grote winnaar: Bier drinken!

De Zwitserse bierbrouwer Feldschlösschen heeft tijdens het EK voetbal 20 procent meer omzet gedraaid dan in dezelfde periode vorig jaar. "Met dank aan de massa's Oranjefans, die naar Zwitserland kwamen om het Nederlands elftal te steunen, is er een bierrecord gevestigd." liet de Zwitserse bierbrouwer weten.

Vele bierbrouwers hadden rekening gehouden met een sterke stijging van de verkoop van bier, maar wisten niet dat deze stijging zo hoog zou uitvallen. Zo had Feldschlösschen rekening gehouden met een stijging van 15 procent, de bierbrouwer moest later uiteindelijk vijf miljoen liter extra bier aanleveren.

De directeur van Feldscholösschen, Thomas Amstutz, dankte in een reactie de 'fantastische' Nederlandse fans. De Nederlandse fans waren volgens hem de grote aanjagers van het toernooi. In voetbal zijn we niet de beste, maar in bier drinken duidelijk wel! Winnen we tenminste nog iets! HIK HOLLAND HIK!!!

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Brahma

Sexy Bramha Beer commercial
Brahma bier verfrist je gedachten. Grappige commercial van het biermerk Brahma.

Meer reclames van Brahma

Laatste reacties