Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Othmar Bier toegetreden tot Duitse Private Braugasthöfe

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Othmar Bier toegetreden tot Duitse Private Braugasthöfe

19 januari 2023 om 12:16

Othmar Bier uit Ootmarsum is als eerste Nederlandse brouwerij als lid van Duitse 'Private Braugasthöfe' toegetreden. Een mooie erkenning voor de brouwerij die een half jaar geleden hun herberg én bierspa openden.

Eigenaren Bart en Dirk van Othmar met het Privater Braugasthof schild
Othmar Bierbrouwerij logo
Brouwketel van Othmar Bier in Ootmarsum

Othmar Herberg en Bierspa

Othmar bier logo Een half jaar na opening van de Othmar Herberg en Bierspa is Othmar lid geworden van de Duitse organisatie Private Braugasthöfe. Naast 57 Duitse leden, 2 Italiaanse leden en 1 Deens lid, is Othmar het eerste lid uit Nederland. Eigenaren Bart Nijhuis en Dirk Heupink zijn maar wat trots op deze mooie erkenning.

Lees ook

Private Braugasthöfe

De Private Braugasthöfe is een Duitse organisatie van familiebrouwerijen die daarbij ook een hotel hebben en daarbij echte ‘gemütlichkeit’ uitstralen. Dirk over de erkenning: "Het is voor ons een echte erkenning en gaaf dat wij dit, al na een half jaar open te zijn met de Herberg en Bierspa, hebben bereikt. Met de combinatie van de brouwerij, het hotel én gasterij Oatmössche (restaurant waar wij ook de bieren brouwen) is dit ook echt uniek en een combinatie die goed past bij onze uitstraling én de uitstraling die de andere brouwerijen van de Private Braugasthöfe hebben. Daarnaast is natuurlijk de Bierspa voor ons ook echt een unieke toevoeging hieraan, waarbij we ook de eerste van Nederland zijn. Al met al kun je bij ons echt een gave bierbeleving ervaren en hopen wij veel bierliefhebbers bij ons te mogen ontvangen."

Voor de échte bierliefhebber

Twee mensen genieten met een biertje in de hand van de bierspa Met de opening van de bierspa onderscheidt de brouwerij in Ootmarsum zich en heeft het extra aantrekkingskracht voor bierliefhebbers. De spa werd in juli 2022 geopend en het is de eerste van Nederland. Dirk: ‘De bierspa is echt een bucketlist dingetje voor de bierliefhebbers. Dit zijn dan ook de mensen die wij graag bij ons willen ontvangen. En met de aansluiting bij de Private Braugasthöfe bereiken wij ook de Duitse bierliefhebbers.’ Binnenkort wordt Othmar ook als lid weergegeven op de site en in de magazines van Private Braugasthöfe.

Bezoek de website van Othmar voor meer informatie en boekingen.

Cookie instellingen