Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Oude Markt in Enschede wordt Grolsch-groen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

  • Home
  • Nieuws
  • Oude markt in enschede wordt grolsch groen

Oude Markt in Enschede wordt Grolsch-groen

17 april 2008 om 14:49

Zaterdagavond 26 april om 23.00 uur wordt de Oude Markt in Enschede met een druk op de knop volledig groen gekleurd. De Oude Markt is vanaf dat moment zeventien dagen lang Green Light District. Vanwege de wereldwijde introductie van de nieuwe groene beugelfles van Grolsch wordt de Oude Markt compleet in de groene spotlights gezet.

Oude Markt in Enschede wordt Grolsch-groen
Grolsch Premium Pilsener
Grolsch Premium Pilsener

Groene straatverlichting, groene aankleding van horecagelegenheden, het groen aanlichten van de Grote Kerk en spectaculaire groen uitgelichte shows: de bezoeker van de Oude Markt krijgt een compleet groene wereld te zien. Uiteraard serveren de aangrenzende horecagelegenheden bier in de nieuwe groene beugelfles. Het typische plopgeluid bij het openen van de fles staat garant voor het inluiden van dé ultieme bierbeleving waarbij zien, voelen, horen en proeven centraal staan. De bezoekers van de Oude Markt kunnen deze avond zelf ervaren waarom de beugelfles van Grolsch een wereldwijd succes is.

Het Green Light District is een campagne die Grolsch internationaal inzet. Trendsettende steden als London en Manchester gingen Enschede voor als Grolsch Green Light District. In het Verenigd Koninkrijk is de campagne bekroond met diverse marketingawards. Het Enschede Uitburo en de Vereniging Horeca Stad Enschede hebben Grolsch gevraagd dit ludieke idee ook uit te voeren op de Oude Markt, om Enschede als uitgaansstad letterlijk en figuurlijk in de spotlights te zitten.

Het Green Light District geldt als de start van het evenementenseizoen en wordt spectaculair ingeluid op zaterdagavond 26 april met opzwepende muziek, videobeelden en lichteffecten. Na afloop van de Batavierenrace, die zaterdag overdag plaatsvindt, ziet het programma op de Oude Markt er als volgt uit:

21.00 uur Optreden Alex van Oostrom, de eerste DVD mixende DJ van Nederland
23.00 uur Officiële start Green Light District met spectaculaire lasershow
23.30 uur Benjamin Bates, één van Nederlands bekendste DJ's (oa bekend van Sensation)

01.00 uur Afsluiting centrale programma

De Oude Markt is elke avond Green Light District tot en met maandag 12 mei. Alle activiteiten op de Oude Markt rondom ING Bank Enschede Marathon, Hemelvaart, het Vrijheidsfestival en het Grolsch International Jazz Festival zullen in het groen worden uitgelicht (met uitzondering van Koninginnedag).

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties