Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Pairing: culinaire bier & spijs pakketten voor thuis

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Pairing: culinaire bier & spijs pakketten voor thuis

01 december 2020 om 13:38

Pairing is een uniek bier & spijs concept. Met pairing kan jij op elk moment en voor elke gelegenheid thuis een bier & spijs ervaring op culinair niveau organiseren zonder rekening te houden met locaties, beschikbaarheden of corona-maatregelen!

Verschillende glazen bier op tafel met allerlei hapjes op plankjes en bordjes erbij
Logo van restaurant de lekkere man
Pairing - bier en spijs combinaties

bier & spijs combinaties

Chef Jorn Verhoof en internationaal biersommelier Uwe Kalms stellen elk seizoen een nieuw pakket samen waarbij de culinaire gerechtjes van Jorn perfect begeleid worden door de bierkeuzes van Uwe. Het gaat hier niet simpelweg om borrelhapjes bij een lekker biertje, het gaat om het ervaren van uitzonderlijke bier & spijs combinaties.

Begeleiding bij gerechten en bier

Jorn en Uwe zullen jullie tijdens de bier & spijs ervaring door middel van een video begeleiden en de combinaties verder uitleggen. Zo kunnen jullie makkelijk thuis een interactief bier & spijs event organiseren – op elk gewenst moment. Je hoeft niets anders te doen dan de gerechten thuis klaar te zetten, de bieren erbij te serveren en te genieten.

Biersommelier en chef

Pairing bier en spijs combinaties Jorn en Uwe zullen jullie tijdens de bier & spijs ervaring door middel van een video begeleiden en de combinaties verder uitleggen. Zo kunnen jullie makkelijk thuis een interactief bier & spijs event organiseren – op elk gewenst moment. Je hoeft niets anders te doen dan de gerechten thuis klaar te zetten, de bieren erbij te serveren en te genieten.

Lees ook

Jorn en Anne (De Lekkere Man) hebben hun liefde voor gastronomie en verhalen vertellen gecombineerd met de nieuwsgierigheid naar de wereld achter ons eten. Ons land, onze regio, het seizoen; er is zoveel smaakvol potentieel dat we onbenut laten, Jorn en Anne laten je er graag kennis mee maken. Dit doen ze in de vorm van catering en andere gastronomische belevingen, zoals dit pakket en zo nu en dan een zelf georganiseerd diner.

Internationaal biersommelier Uwe wil bier graag laten zien als wat het is: een culinair product. Zijn passie is het combineren van smaken en aroma’s en het delen van zijn kennis over bier. Dat doet hij op locatie, online en offline. Kijk op www.bier-proeverijen.nl voor meer informatie.

Samen hebben ze dit concept bedacht waarbij hun passie voor aroma’s, smaken en beleving naar een fascinerend product vertaald zijn. 

Je kan nu de pairing najaar ervaring bestellen onder: www.delekkereman.nl/shop.

Cookie instellingen