Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

PALM’s Bourgondisch Raadsel: Raad jij de naam van het nieuwe PALMke?

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

PALM’s Bourgondisch Raadsel

23 februari 2011 om 13:49

PALM lanceert een campagne voor een van de grootste liefdes van iedere man: bier. Als marktleider onder de speciaalbieren roept PALM alle liefhebbers van het goede leven op mee te doen met PALM’s Bourgondisch Raadsel en de naam van het nieuwe PALMke te raden.

palm
Palm bier logo
Palm bier logo

PALM bekleedt een unieke positie in het bierlandschap daar zij de enige brouwerijgroep ter wereld is die Belgische bieren brouwt volgens de 4 aloude gistingswijzen op 3 historische brouwerijl palm bier logo ocaties. Dat de liefde voor de eeuwenoude familiale brouwkunst anno 2011 nog lang niet gedoofd is, blijkt wel uit de introductie van een nieuw PALMke met een lichte amberkleur, een frisse smaak dankzij de nieuwe hopsoort Nelson Sauvin, en een alcoholpercentage van 4,6%.

Lees ook

Een nieuw bier is echter nergens zonder een naam, daarom worden liefhebbers in PALM’s Bourgondisch Raadsel opgeroepen de nieuwe naam te raden.

Via http://www.facebook.com/palmbier kunnen bierliefhebbers hints ontvangen en een mogelijke naam insturen. Uit alle inzendingen komt een top 3 naar voren waar vervolgens op gestemd kan worden. De Bourgondiër die de naam juist weet te raden, maakt o.a. kans op een Bourgondisch weekend in België, inclusief een bezoek aan de PALM brouwerij.

Cookie instellingen