Gloria van Poesiat & Kater

Paradiso presenteert jubileumbier Gloria

Ter ere van het 50-jarig bestaan van Paradios is samen met Poesiat & Kater een bier ontwikkeld. Het speciaalbier is vanaf nu exclusief verkrijgbaar bij locaties van Paradiso en geselecteerde horeca- en retaillocaties.  

14 februari 2018 om 09:45


Gloria speciaalbier

Gloria flesje voorkant en achterkantGloria wordt gebrouwen door Poesiat & Kater en wordt gebotteld in een speciaal vormgegeven aluminium longneck. Gloria is een Golden Pale Ale (5,0% vol) met een frisse en volle smaak, een moutig karakter en een fruitige afdronk.

De naam verwijst naar de geschiedenis van Paradiso en naar de feestelijkheden die in het kader van dit jubileum plaatsvinden. 

Over Paradiso 50 jaar

Het 50-jarig bestaan van het podium wordt niet alleen gevierd met een biertje; het hele jaar staat bol van de bijzondere activiteiten en uitingen. Zo trouwen op 14 februari elf stellen en wordt op 29, 30 en 31 maart het jubileum uitgebreid gevierd met het PARADI50 Verjaardagsweekend met drie uiteenlopende programma's. Ook is er een groot posterproject met met vijftig kunstenaars dat in maart van start gaat.

Over Poesiat & Kater

Poesiat & Kater is een in 2014 opgerichte bierbrouwerij in Amsterdam-Oost. Hier creëert brouwer Julián Álvarez Zárate de bierrecepten en zorgt hij voor het een goedlopend brouwproces. Hij brouwt in de karakteristieke brouwerij Van Vollenhoven-bieren, naar traditionele en historische recepten uit de 19e eeuw, maar ook moderne en experimentele Poesiat & Kater bieren. Voor het 50-jarig bestaan van Paradiso is er gezocht naar een speciale receptuur die past bij deze feestelijke gelegenheid.

Verkrijgbaarheid

Gloria wordt primair geschonken bij alle Paradisolocaties en bij Proeflokaal Poesiat & Kater en kost 5,00 euro. Daarnaast komt het gerstenat beschikbaar via verschillende horeca- en retailgelegenheden . De volledige lijst met schenklocaties is te vinden op www.paradiso.nl en www.poesiatenkater.nl.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Bavaria Premium Pilsener

Hugh Hefner van Playboy
Hugh Hefner heeft vele vrouwen om zich heen in zijn Playboy Mansion in Los Angeles. En ja, daar kan je ook wel eens genoeg van krijgen...

Meer reclames van Bavaria Premium Pilsener

Laatste reacties