Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Pepernotenbier gelanceerd door Brouwerij Hoop en HEMA

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Pepernotenbier gelanceerd door Brouwerij Hoop en HEMA

17 november 2022 om 12:52

HEMA en Brouwerij Hoop hebben samen Pepernotenbier op de markt gebracht. Het bier is vol van smaak met karakteristieke pepernoot aroma's.

Hoop en HEMA pepernotenbier met pepernoten ernaast
Brouwerij Hoop logo
Pepernotenbier van HEMA en Brouwerij Hoop

Brouwerij HOOP x HEMA

Hema zit niet stil met bijzondere combi’s van iconische producten met Craft Bier. Eerder lanceerden zij al een Tompouce IPA en een Rookworst Weizen. Nu komt daar dus ook een Pepernotenbier bij in samenwerking met Brouwerij HOOP.

Pepernotenbier van HEMA en HOOP Het bier is verkrijgbaar bij HEMA winkels, maar het schijnt hard te gaan met de voorraad. online is op het moment van schrijven de leuke 4-fles cadeauverpakking uitverkocht. Bij Brouwerij HOOP heeft men gewacht met de introductie van het bier tot aan de aankomst van de Sint in Nederland. Dus breng een bezoek aan de brouwerij in Zaandijk en koop dit unieke bier voor de dorstige “niet gelover”!

Lees ook

Vier de feestdagen

Vier de feestdagen met dit rijke en verwarmende Sinterklaasbier! Vol van smaak met karakteristieke pepernoot aroma's. Het is een rijk en kruidig bier, maar zeker geen zware jongen. Geniet ervan tijdens pakjesavond of doe hem cadeau als de Sint in het land is. Cadeautip voor de Sint: een flesje past perfect in iedere schoon, laars of pantoffel.

Cookie instellingen