Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Peroni Libera sponsort Aston Martin Cognizant Formula One

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Peroni Libera sponsort Aston Martin Cognizant Formula One

25 februari 2021 om 11:10

Peroni Libera 0.0% en het Aston Martin Cognizant Formula One team kondigen een meerjarig partnerschap aan. Het partnership viert de wereldwijde lancering van het alcoholvrije bier.

Coureurs Aston Martin F1 team met Peroni Libera 00
Peroni Libera 0.0 Fles
Peroni Libera 0.0 Logo

Samenwerking met Formule 1 team

Koninklijke Grolsch kondigt vandaag met trots een internationale samenwerking aan van moederbedijf Asahi, voor één van de vijf global brands: Peroni Libera 0.0%. Het Super Premium alcoholvrije biermerk gaat een meerjarig partnerschap aan met het Aston Martin Cognizant Formula One™ Team. 

Het nieuwe partnership viert de wereldwijde lancering van Peroni Libera 0.0% als een stijlvol en ambitieus alcoholvrij biermerk, op het moment dat het Aston Martin Cognizant Formula One™ Team zich - na meer dan 60 jaar - voorbereidt op een langverwachte terugkeer in de Formule 1™.

Peroni Libera 0.0% 

Peroni Libera 0.0% staat centraal in de samenwerking, waardoor het alcoholvrije product onder de aandacht wordt gebracht bij een wereldwijd, gepassioneerd publiek. Peroni Libera 0.0% wordt geserveerd tijdens prestigieuze evenementen op de Formule 1™ kalender, zoals tijdens elke Grand Prix in het Aston Martin Cognizant Formula One™ Team motorhome en tijdens een aantal stijlvolle activiteiten in stadscentra.

Non-alcoholisch portfolio

Het partnership speelt een sleutelrol in de ambitie van Asahi Europe & International - het moederbedrijf van Koninklijke Grolsch en het merk Peroni - om in 2030 20% van hun portfolio te wijden aan niet-alcoholische producten. Peroni Libera 0.0% is gemaakt met Italiaanse passie en flair, met als doel om een verfrissend bier te leveren met een alcoholgehalte van 0.0%. De superieure smaak wordt gecreëerd door een uniek recept met het kenmerkende Italiaanse Nostrano dell 'Isola maïs, geproduceerd en gebotteld in Italië.

Uitingen

Sebastian Vettel F1 coureur met een flesje Peroni Libera 0.0% voor zich Het Peroni Libera 0.0% logo zal een prominente plaats innemen in het uiterlijk van de 2021 challenger car en de kleding van het Aston Martin Cognizant Formula One™ Team, dat op woensdag 3 maart 2021 aan de wereld zal worden gepresenteerd. Het mondiale partnerschap sluit aan bij de ambities van Asahi Europe & International op het gebied van verantwoord drinken en speelt in op de toegenomen consumentenvraag naar alcoholvrije dranken. Peroni Libera 0.0% wil consumenten elk moment bewust laten beleven, veilig en in stijl. Het merk inspireert hen om minder en beter te drinken, door ze een ambitieuze keuze aan te bieden die past bij hun levensstijl.

Lees ook

Het merk zal ook samenwerken met het Aston Martin Cognizant Formula One™ Team om gedurende het seizoen een content-campagne te creëren die erop gericht is om de deuren te openen van zowel het team als de sport, om Formule 1™ fans en het publiek aan zich te binden en om hen dichter dan ooit bij de meest mooie momenten in de Formule 1 te brengen.

De eerste film, die vandaag is uitgebracht, toont Aston Martin Cognizant Formula One™ Team coureurs Sebastian Vettel en Lance Stroll die hun innerlijke passie en flair onthullen en dieper ingaan op wat hen inspireert om uit te blinken in de autosport.  

Reacties

Lawrence Stroll, voorzitter van het Aston Martin Cognizant Formula One™ Team:

"We zijn enthousiast om Peroni Libera 0.0% te verwelkomen in de Aston Martin Cognizant Formula One™ familie, en zijn verheugd dat twee geweldige merken een partnerschap zullen aangaan vanaf het allereerste begin van Aston Martin's historische terugkeer als teamlid naar de top van de wereldwijde autosport, na een afwezigheid van 61 jaar. Deze samenwerking is een nieuwe stimulans voor het team in de aanloop naar het nieuwe seizoen, en is een kans om twee iconische merken samen te brengen op een unieke reis in de Formule 1™. We kijken ernaar uit om Peroni Libera 0.0% onder te dompelen in het team en de wereldwijde groeiambities van het merk te verwezenlijken via het platform van Formula One™."

Richard Ingram, Global Brands Director bij Asahi Europe & International:

"Dit is een mijlpaal voor Peroni Libera 0.0% en een kans om ons alcoholvrije biermerk Peroni Libera 0.0% naar de consument te brengen via het platform van de Formule 1™. Door samen te werken met het Aston Martin Cognizant Formula One™ Team geloven we dat we een alliantie creëren tussen twee iconische merken met fantastische synergiën rond stijl, erfgoed en passie. Gezondheid en welzijn blijven de drijvende kracht achter innovatie in de biercategorie. Deze samenwerking zal de bekendheid van Peroni Libera 0.0% vergroten om ervoor te zorgen dat het de eerste keuze blijft voor mensen die op zoek zijn naar een alcoholvrije optie als onderdeel van hun evenwichtige levensstijl. We kijken ernaar uit om dat verhaal aan de wereld te vertellen tijdens het Formule 1™ seizoen van 2021, en nog vele jaren daarna."

Cookie instellingen