Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

PINT en Gulpener organiseren de 24 uurs van Maastricht

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

PINT en Gulpener Bierbrouwerij organiseren bierfestival: de 24uurs van Maastricht

02 mei 2022 om 12:40

Biervereniging PINT Regio Limburg presenteert in samenwerking met de Gulpener Bierbrouwerij het bierfestival: de 24uurs van Maastricht 2022.

24 uurs van maastricht
Biertjes van Stadsbrouwerij Maastricht aan de Maas met uitzicht op de Servaasbrug
Bierfestival in Maastricht

24 uurs van Maastricht bierfestival

Op donderdag 23, vrijdag 24 en zaterdag 25 juni 2022 zullen meer dan 80 verschillende bierbrouwerijen hun speciaalbieren presenteren aan de bezoekers van de 24 uurs van Maastricht. Na schitterende edities vanaf 2013 is het in 2022 weer tijd voor de volgende editie van dit fraaie bierfestival. De festivallocatie wordt uitgebreid wat inhoudt dat we de bezoekers meer ruimte kunnen bieden.

24 uurs van Maastricht logo De inwendige mens wordt goed verzorgd middels diverse eetstandjes. Er worden verschillende side-events georganiseerd op het festivalterrein & in de binnenstad van Maastricht! Zo zijn er o.a. Masterclasses in het Pesthuyspodium, bierwandelingen door Maastricht, rondleidingen bij Bierbrouwerij Bosch en Stadsbrouwerij Maastricht en meer!

Geniet van de heerlijke bierspecialiteiten bij D’n Hiemel, Helpoort en het Faliezusterspark in Maastricht. De Helpoort is niet alleen de oudste stadspoort van Maastricht maar ook van Nederland en dateert van 1229. D’n Hiemel is direct gevestigd naast de Helpoort! Het Faliezusterspark ligt vlakbij D’n Hiemel.

Lees ook

De festivallocatie is gelegen in het City Centre van Maastricht en is het best lopend te bereiken. De festivallocatie bevindt zich op zo’n 10 minuten lopen vanaf NS Station Maastricht. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt en er is een ruime fietsenstalling.

Limburgse brouwerijendag

Donderdag 23 juni 2022 staat in het teken van Limburgse brouwerijen. Tijdens deze Limburgse brouwerijendag presenteren ruim 20 brouwerijen uit Nederlands en Belgisch Limburg hun speciaalbieren. Deze dag is een uitbreiding ten opzichte van de vorige edities van de 24 uurs van Maastricht en biedt je de kans om lokale bieren te ontdekken. 

Bezoek de website van PINT Limburg voor meer informatie en tickets.