Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

PINT en Gulpener presenteren: de 24uurs van Maastricht 2019

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

PINT en Gulpener presenteren: de 24uurs van Maastricht 2019

13 mei 2019 om 12:00

Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni 2019 presenteren meer dan 70  bierbrouwerijen hun speciaalbieren bij D'n Hiemel, Helpoort en Faliezusterpark in Maastricht.

PINT en Gulpener presenteren: de 24uurs van Maastricht 2019
Gulpener Brouwerij
Gulpener logo

PINT en Gulpener organiseren bierfestival

Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni 2019 presenteren meer dan 70 verschillende bierbrouwerijen hun speciaalbieren bij D’n Hiemel, Helpoort en Faliezusterspark in Maastricht.

Het festival heeft een mooi assortiment speciaalbieren met diverse internationale speciaalbieren en uit regio's rondom Maastricht. Na schitterende edities vanaf 2013 gaan ze voor een nog mooier bierfestival in 2019! De festivallocatie wordt verder uitgebreid in het mooie Faliezusterspark wat inhoudt dat ze de bezoekers meer ruimte kunnen bieden.

Lees ook

De 24uurs van Maastricht 2019

De inwendige mens wordt goed verzorgd middels diverse eetstandjes. Ze verzorgen Masterclasses op beide festivaldagen in het Pesthuis tegenover D’n Hiemel en de Helpoort en er zijn diverse bierroutes samengesteld met tekst en uitleg. Ze verzorgen bierwandelingen door Maastricht, rondleidingen bij bierbrouwerij Bosch in Maastricht en nog veel meer! De 24uurs van Maastricht 2019

Geniet van de heerlijke bierspecialiteiten bij D’n Hiemel, Helpoort en het Faliezusterspark in Maastricht. De Helpoort is niet alleen de oudste stadspoort van Maastricht maar ook van Nederland en dateert van 1229. D’n Hiemel is direct gevestigd naast de Helpoort! Het Faliezusterspark ligt vlakbij D’n Hiemel en wordt in 2019 verder uitgebreid. De festivallocatie is gelegen in het City Centre van Maastricht en is het best lopend te bereiken. Op zo’n 10 minuten lopen vanaf NS Station Maastricht ben je er al. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt.