Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Populus 6921 DubbelZinnig is Mitra bier van de maand

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Populus 6921 DubbelZinnig: Mitra bier van de maand

26 april 2022 om 16:05

Populus 6921 DubbelZinnig by vandeStreek is het bier van de maand april bij Mitra. Elke maand selecteert de slijterij een bier dat kans maakt om de titel het bier van het jaar te winnen.

Dubbelzinnig van Populus 6921 blikje is het mitra bier van de maand
Populus 6921 logo
Glas met het Populus6921 Dubbelzinnig Bier

Mitra bier van het jaar 

Bier van het jaar bij Mitra Mitra gaat ook dit jaar op zoek naar het bier van het jaar. Dit doen ze door elke maand een speciaalbier te benoemen tot het 'Mitra bier van de maand'.

Consumenten kunnen gedurende de maand hun stem uitbrengen op het bier (Ja of Nee). Op deze manier krijgt het bier een percentage van positieve stemmen. Het bier dat het het hoogste percentage positieve stemmen krijgt wordt gekroond tot het 'Mitra bier van het jaar'. Mitra Drankenspeciaalzaken houdt deze competitie in samenwerking met Biermagazine. 

Populus 6921 DubbelZinnig 

In de maand april is Populus 6921 DubbelZinnig by vandeStreek als het bier van de maand verkozen. Het is een Dubbel bier met een alcoholpercentage van 7,5%. Populus 6921 DubbelZinnig smaakt fruitig en bevat daarnaast toetsen van gebrande mout, kandij, gember en gekonfijte sinaasapel. Het bier heeft een lange afdronk en gaat goed samen met gehaktballen, speculaas en camembert.

Genomineerde bieren in 2022

Dit bier van Populus 6921 is het vierde bier dat kans maakt op de titel bier van het jaar bij Mitra 2022! Eerdere bieren die werden uitgeroepen tot bier van de maand waren:

Lees ook

Januari: vandeStreek Battle Of The Battleships Duopack

Februari: Duits & Lauret TeVreden XXMMI

Maart: Davo The Don

April: Populus 6921 DubbelZinnig by vandeStreek

Zou je ook graag mee willen beslissen over wat het bier van het jaar gaat worden? Geef dan nu je mening over dit speciaalbier en bekijk ook direct welke van bovenstaande bieren aan de leiding gaat op het moment.

Cookie instellingen