Harry & Meghan bier: Windsor Knot

Prins Harry en Meghan hebben eigen bier

De Britse prins Harry en zijn verloofde Meghan Markle hebben een eigen bier. De Windsor & Eton Brewery uit Windsor brouwt het bier speciaal voor het huwelijk wat 19 mei plaats zal vinden.

16 april 2018 om 13:23


Harry & Meghan bier

De Windsor & Eton Brewery introduceert voorafgaand aan de bruiloft Harry & Meghan’s Windsor Knot, een traditioneel Brits bier met een Amerikaanse twist. Het bier wordt gebrouwen met gerst uit Windsor (het huwelijk vindt plaats in Windsor Castle) en met Amerikaanse West Coast hop.

Het speciaalbier is verkrijgbaar in flessen van 330ml en bevat 4,5% alcohol. Op het etiket wordt de Britse en Amerikaanse vlag afgebeeld en zijn de man-vrouw symbolen als ringen samengekomen. 

Tweede Royal Ale

Windsor Knot bierHet is de tweede keer dat de brouwerij een Royal Ale op de markt brengt. Voor het huwelijk tussen William en Kate werd er voor het eerst een Windsor Knot bier gebrouwen.

Dat was ook een Pale Ale en krijgt op Untappd een iets lagere beoordeling (3,32) dan het bier dat is gebrouwen voor prins Harry en Meghan (3,48). 

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Warsteiner Premium Pilsener

De bieren van Warsteiner
In deze video worden alle bieren van Warsteiner aan je gepresenteerd. In het kader van de campagne 'Het Verschil' werd deze film gemaakt in opdracht van Warsteiner Benelux.

Meer reclames van Warsteiner Premium Pilsener

Laatste reacties