Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Prinzregent Luitpold Weizenbock het bier van de maand

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Prinzregent Luitpold Weizenbock het bier van de maand

04 april 2018 om 10:40

Prinzregent Luitpold Weizenbock is het bier van de maand bij Mitra. Elke maand selecteert de slijterij samen met Biermagazine een bier dat kans maakt op bier van het jaar. In april is het Prinzregent Luitpold Weizenbock.

König Luitpold Weizenbock bier van de maand
Prinzregent Luitpold
Prinzregent Luitpold

Mitra bier van het jaar

Dit jaar gaat Mitra op zoek naar het Bier van het jaar. Er zijn uiteindelijk twaalf kanshebbers om deze titel te grijpen. Elke maand wordt er een bijzonder bier geselecteerd door Mitra in samenwerking met Biermagazine.

Prinzregent Luitpold Weizenbock

Deze maand is Prinzregent Luitpold Weizenbock het bier van de maand. Het is een sterk, fruitig bier met een alcoholpercentage van 8,0%.

De Prinzregent Luitpold Weizenbock is een heerlijk romig bier met fruitige tonen van aardbeienjam en sinaasappel. De geur van het bier bevat banaan en rijpe peer. Een zweem van kruidnagel, vanille en amandel.

Deze Weizenbock is vernoemd naar de neef van Sisi, Luitpold Karel Josef Willem. Het bier kreeg zelfs de goedkeuring van de paus. 

Genomineerde bieren voor bier van het jaar

Januari: Populus 6921 NachtStout

Lees ook

Februari: Quadrupel SNAB Maelstrom

Maart: Jopen Trinitas

April: Prinzregent Luitpold Weizenbock

Zou jij graag ook mee willen beslissen over wat het bier van het jaar gaat worden? Geef dan nu je mening over dit bier via http://bit.ly/biervanhetjaar.

MITRA bier van de maand

Bekijk alle bieraanbiedingen bij Mitra.

Cookie instellingen