Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Record blik bier aanbiedingen voor Koninginnedag

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

  • Home
  • Nieuws
  • Record blik bier aanbiedingen voor koninginnedag

Record blik bier aanbiedingen voor Koninginnedag

26 april 2010 om 15:00

Supermarkten spelen steeds beter in op de behoefte van blik bier tijdens Koninginnedag. Deze week zijn er al 80 blik-bier-aanbiedingen gevonden. Dit is een verdriedubbeling in vergelijking met 2008.

Record blik bier aanbiedingen voor Koninginnedag

Consumenten willen goedkoop bier drinken. Ook / vooral tijdens Koninginnedag natuurlijk! Op het terras of bij één van de vele pleinen waar biertenten staan wordt vaak belachelijk duur evenementenbier getapt. Prijzen van €2,50 per biertje is vrij normaal. En vaak krijg je je bier dan ook nog in een plastic glas!

Supermarkten spelen hier dit jaar goed op in. Want wij willen natuurlijk ook op 30 april een lekker biertje kunnen drinken, zonder hier belachelijk veel geld voor te betalen. Deze week zijn er dan ook vele trays en sixpacks in de aanbieding. Blikjes bier zijn makkelijk om mee te nemen, blik weegt niks en je kunt het gewoon weggooien.

We hebben even gekeken in de geschiedenis van de bieraanbiedingen en het blijkt dat er deze week een record aantal blik-bier-aanbiedingen zijn, maar liefst 80!

Ter vergelijking: in de week van Koninginnedag in 2009 waren er 57 soorten blik bier in de aanbieding en in 2008 waren dit maar 23. Supermarkten spelen dus steeds beter in op het dure horeca bier en proberen met reclames de consument naar de supermarkt te lokken. En dat gaat vast lukken!

Alle bieraanbiedingen, zowel blikjes, flessen, fusten als kratten vind je op de bieraanbiedingen pagina. Doe je voordeel er mee, proost 

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties