Roze bierkratje voor vrouwen

Roze bierkrat

05 september 2012 om 15:34
Marketing

Een roze bierkratje voor vrouwen. Het Duitse biermerk Welde heeft iets bedacht waardoor het aantrekkelijker zou kunnen worden voor vrouwen om bier te drinken. Wij zijn erg benieuwd of dit in de smaak gaat vallen bij de dames! 

Door een idee van de Duitse brouwerij Welde, hoopt de brouwerij dat vrouwen meer bier zullen gaan drinken. Hiervoor hebben zij het knalroze glitter bierkrat ontworpen.

Knalroze

Volgens het biermerk is de vrouw niet echt een bierdrinker (lees imago bier te mannelijk?). Wikipedia meldt ons dat 14% van de Duitse mannen dagelijks bier drinkt. Onder de Duitse vrouwen is dit 1,7%, wat een stuk minder is. Om bier in het algemeen aantrekkelijker te maken voor vrouwen, is er een krat ontwikkeld dat wat betreft uiterlijk meer in de smaak valt bij vrouwen, jawel: knalroze! 

Bestellen?

Er hangt echter wel een prijskaartje aan, namelijk €49,00 en is te bestellen via de webshop van het Duitse biermerk. Voor de twijfelaarsters onder ons, als cadeautje wordt een vilten smartphone hoesje bij de bestelling toegevoegd. De ontwerpster hiervan is Utah Buchholz.

Slogan 

De eigen toelichting van het Duitse biermerk: 'Het komt in roze op je af, met glitter en gedreun, is deelbaar zonder dat de ruggenwervel iets te lijden heeft en bevat 24 wonderschone flesjes Welde No 1 Premium Pils'.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Grolsch Blonde Saison

Marc presenteert Grolsch Blonde Saison
In deze bierreclame van Grolsch vertelt brouwer Marc over Grolsch Blonde Saison. Een Saison met honing en de saison gist geeft het bier een droog karakter.

Meer reclames van Grolsch Blonde Saison

Laatste reacties