Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Roze bierkratje voor vrouwen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Roze bierkratje voor vrouwen

05 september 2012 om 15:34

Een roze bierkratje voor vrouwen. Het Duitse biermerk Welde heeft iets bedacht waardoor het aantrekkelijker zou kunnen worden voor vrouwen om bier te drinken. Wij zijn erg benieuwd of dit in de smaak gaat vallen bij de dames! 

Roze bierkrat

Door een idee van de Duitse brouwerij Welde, hoopt de brouwerij dat vrouwen meer bier zullen gaan drinken. Hiervoor hebben zij het knalroze glitter bierkrat ontworpen.

Knalroze

Volgens het biermerk is de vrouw niet echt een bierdrinker (lees imago bier te mannelijk?). Wikipedia meldt ons dat 14% van de Duitse mannen dagelijks bier drinkt. Onder de Duitse vrouwen is dit 1,7%, wat een stuk minder is. Om bier in het algemeen aantrekkelijker te maken voor vrouwen, is er een krat ontwikkeld dat wat betreft uiterlijk meer in de smaak valt bij vrouwen, jawel: knalroze! 

Lees ook

Bestellen?

Er hangt echter wel een prijskaartje aan, namelijk €49,00 en is te bestellen via de webshop van het Duitse biermerk. Voor de twijfelaarsters onder ons, als cadeautje wordt een vilten smartphone hoesje bij de bestelling toegevoegd. De ontwerpster hiervan is Utah Buchholz.

Slogan 

De eigen toelichting van het Duitse biermerk: 'Het komt in roze op je af, met glitter en gedreun, is deelbaar zonder dat de ruggenwervel iets te lijden heeft en bevat 24 wonderschone flesjes Welde No 1 Premium Pils'.