Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Proeflokaal Bird Brewery | €627.127,- met crowdfunding

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Ruim zes ton opgehaald voor proeflokaal Bird Brewery

31 december 2018 om 11:22

De crowdfunding van Bird Brewery is gisteravond afgelopen. In totaal investeerden 501 crowdfunders een bedrag van € 627.127 in hun proeflokaal House of Bird.

House of Bird voorlopig ontwerp
Bird Brewery Ralph en Rik
Bird brewery logo

Proeflokaal van Bird Brewery

De succesvolle crowdfunding betekent een prachtige afsluiting van 2018 voor oprichters Rik van den Berg en Ralph van Bemmel. Het doel is om het proeflokaal van Bird Brewery eind 2019 te openen in het Diemerbos.

Intensieve periode

Dit is waanzinnig. Zoveel mensen die vertrouwen hebben in onze plannen. Dat voelt echt bijzonder’, vertelt Ralph. ‘Het is een hele intensieve periode geweest, waarin stress en mooie momenten zich in hoog tempo afwisselen. Ik heb de afgelopen drie maanden meer dan 10.000 mails gestuurd, honderden gesprekken gevoerd en de crowdfundingpagina zeker 1.000 keer gerefresht. Heftig, maar uiteindelijk helemaal waard!

Ja, echt super. Een mijlpaal waar we iedereen enorm dankbaar voor zijn’, vindt ook Rik. ‘Nu is het even genieten, maar stilzitten is er niet bij. De aankomende maanden zijn wij druk met de realisatie van House of Bird. Dat we zoveel support hebben geeft ons gelukkig nog meer energie om er een fantastische plek van te maken.’

Lees ook

501 Crowdfunders voor House of Bird

Veel vertrouwen

Voor de nieuwe horecapartner Teun IJff betekent het dat ook zijn aankomende jaren in het teken gaan staan van House of Bird. ‘We zijn nu bezig met het definitieve ontwerp en het is natuurlijk super dat je alles nog kunt intekenen. Onze ideale plek. Ik heb er heel erg veel zin in en alle vertrouwen dat wij als team alles in ons hebben om van House of Bird een bijzondere plek te maken.’

Opening eind 209

House of Bird komt te staan in het Diemerbos op 3 kilometer buiten Amsterdam. Het wordt een plek waar natuur, bier en activiteiten op een prachtige manier bij elkaar komen. Naast het proeflokaal komt er ook een brouwlab en verschillende verhuurbare ruimtes. Het doel is om eind 2019  de deuren te openen.