Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Run The Jewels lanceert bier met vandeStreek bier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Run The Jewels lanceert bier met Nederlandse brouwerij vandeStreek bier

16 november 2020 om 14:42

Run The Jewels lanceert in Nederland het bier ‘No Save Point’ naar de gelijknamige single van de groep. Hiphoppers El-P en Killer Mike brengen samen met vandeStreek bier uit Utrecht een zeer aromatische gehopte IPA van 6,6% uit ter ondersteuning van de nieuwe track.

VandeStreek No Save Point blikje en glas
Run The Jewels blikjes
van de Streek bier logo

No Save Point bier en track

Run the Jewels brengt bier uit met Vandestreek De nieuwe track No Save Point komt vijf maanden na hun nieuwste album, RTJ4, welke alom geroemd is om de vlijmscherpe kritiek, analyses en verwoording van de huidige stand van Amerika en de wereld. De Release van het bier No Save Point valt samen met die van de langverwachte videogame ‘Cyberpunk 2077’ waar de single de soundtrack van is.

Lees ook

De groep was van mening dat er nóg meer gevierd mocht worden rondom deze release en besloot daarom ook een bierproject te starten rondom de release. Over de hele wereld worden op 19 november elf verschillende bieren onder dezelfde naam als de track - No Save Point - uitgebracht.

VandeStreek Bier

In Nederland brouwt het hip hop duo No Save Point met vandeStreek Bier uit Utrecht, een brouwerij die een voorliefde heeft voor spelen, zoals hun biernamen Playground, Fruitmachine en Hazy Weekend bevestigen. Het samen gebrouwen bier kenmerkt zich door opzwepende fruitige aroma’s, vol mondgevoel en een licht bittere ondertoon – wat dat betreft een perfecte match met Run the Jewels.

Het bier No Save Point is exclusief verkrijgbaar in de webshop van vandeStreek bier en nu al als pre-order beschikbaar. Check de track en het bier: https://vandestreek.lnk.to/NoSavePoint.

Cookie instellingen