Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Scheldebrouwerij lanceert Gin Infused Belgian Blond

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Scheldebrouwerij lanceert Gin Infused Belgian Blond

25 maart 2020 om 10:53

Scheldebrouwerij lanceert voor dit voorjaar het limited edition speciaalbier 'Ginnegapper'. Het is een gin infused belgian blond in samenwerking met CATZ Distillers.

Ginnegapper van de Scheldebrouwerij
Ginnegapper flesjes van de Scheldebrouwerij
Scheldebrouwers special 6 ginnegapper

Special van de Scheldebrouwerij

Voor de zesde Special brachten de Scheldebrouwers twee ketels bijeen voor een unieke bierbeleving. Hun stokende vrienden van CATZ Distillers zijn de scheppers van een heerlijke dry gin vol karakter en kruidigheid met een hoofdrol voor de citrusvrucht bergamot. Speciaal voor dit huwelijk brouwde Scheldebrouwerij een rond, vol en prikkelend Belgisch Blond met een bite en voldoende ruimte voor harmonie. Een borrelbier bij uitstek.

Lees ook

Ginnegapper speciaalbier

Ginnegapper gin infused Belgisch blond bier van de Scheldebrouwerij Ginnegapper (8.7%) is dan ook een uitgebalanceerde win-gin kruisbestuiving geworden tussen een zelfverzekerd bier en een scherpzinnige gin. Een samensmelting van kruidigheid, gepaste hoppigheid en onbescheiden volmondigheid. De botanicals en alcohol van de uitgesproken CATZ dry gin vloeien zalig samen met de body en moutigheid van het gerstenat. Het resultaat is een bijzonder bier dat zich ook goed leent voor verrassende beertails. Very ginteresting!

Limited edition bier

Het biertje is een limited edition special. Het is leverbaar per april en heeft een alcoholpercentage van 8.7% en is verkrijgbaar op flessen van 33cl.