Hoop Seizoensbieren

Seizoensbieren van Brouwerij Hoop

Brouwerij Hoop heeft vier verschillende seizoensbieren aan het assortiment toegevoegd. Ze hebben een seizoensbier voor de winter, lente, zomer en herfst op de markt gebracht met een herkenbaar design.

20 januari 2019 om 11:52


Hoop seizoensbieren

Brouwerij Hoop heeft vier verschillende seizoensbieren aan het assortiment toegevoegd. Voor de herfst, winter, lente en zomer heeft de brouwerij seizoensbieren gelanceerd. Dit zijn respectievelijk Awesome Autumn Rum Bock, Winter Warming Chocolate Porter, Spring Spring Bock en de Hoop Summer Session.

Design etiketten

Het design is gemaakt door PROUDDesign en is geïnspireerd op de oude, karakteristieke treinposters uit Engeland van zo’n 100 jaar geleden. In deze moderne interpretatie speelt ‘Al’ de hoofdrol. Elk seizoen kent zo zijn uitdagingen en voor hem is dat een aanleiding om in zijn campingstoel te genieten van zijn favoriete Hoop-bier en op deze perfecte dag in slaap te vallen.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Amstel Pilsener

Onvergetelijk Bier - Jaartje Buitenland
Iedereen heeft ze wel eens: onvergetelijke momenten waarbij bier een rol speelde. In deze campagne laat Amstel dit soort memorabele momenten zien.

Meer reclames van Amstel Pilsener

Laatste reacties