Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Sophie Straat opent Amsterdams proeflokaal van De Prael

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Sophie Straat opent Amsterdams proeflokaal van De Prael

10 maart 2023 om 12:11

Brouwerij de Prael heeft afgelopen vrijdag een nieuw proeflokaal in de Amsterdamse Pijp geopend. De opening werd verricht door Edison winnares Sophie Straat.

De Prael proeflokaal opening met Sophie Straat
Sophie Weizen biertjes in de koelkast
Rutger Groot Wassink bij Proeflokaal De Prael

Opening proeflokaal in de Pijp

Sophie Weizen op de tap Sociale brouwerij de Prael heeft Edison winnares Sophie Straat uitgenodigd om vandaag het nieuwe de Prael proeflokaal in de Pijp te openen. Tijdens de opening werd Sophie verrast met haar eigen de Prael bier: De Sophie Weizen.

Een speciaal voor deze opening gebrouwen bier als eerbetoon aan Sophie, die opgroeide om de hoek van het proeflokaal. Sophie Straat verraste gelijktijdig het publiek met de lancering van haar nieuwe album ‘Smartlap is niet dood’.

Lees ook

Eerste biertje

De Amsterdamse Wethouder Rutger Groot Wassink (Sociale zaken) mocht het eerste biertje in ontvangst nemen en proostte samen met Sophie Straat en De Prael op deze feestelijke driedubbele lancering. Nieuw bier, nieuwe muziek en nieuw Proeflokaal in de Pijp.

De Prael in de Pijp

Album Sophie Straat bij De Prael proeflokaal Proeflokaal de Pijp is sinds 4 maart officieel open voor publiek op Eerste van der Helststraat 80 (oude pand slagerij Noz). Met deze opening komen er wederom geweldige werkplekken beschikbaar voor mensen die elders moeite hebben om aan een baan te komen. 

Geen suffe dagbesteding of bezigheidstherapie, maar cool werk!”, aldus directeur Cees Geel van de Prael.

Cookie instellingen