Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Spar en Heineken bundelen hun krachten

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Spar en Heineken bundelen hun krachten

14 mei 2012 om 13:58

Sprak en heineken hebben samen een zegeltjescampagne gestart, klanten kunnen sparen voor korting op de producten van Heineken.

Spar en Heineken bundelen hun krachten

Spar en Heineken hebben samen een zegeltjescampagne gestart, klanten kunnen sparen voor korting op de producten van heineken

Lees ook

De actie loopt tot 15 november. Naast de korting op Heineken-producten maken klanten van de buurtsupermarktketen ook iedere maand kans op het winnen van twee kaartjes naar keuze voor een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Methode

Sparen is iets dat bij Spar past. Maar sparen voor korting op bier is nieuw, zegt Erwin Jansen 'de verantwoordelijke Category manager bij Spar'. Elke supermarkt probeert week in week uit weer klanten te trekken met productafprijzingen. Wij willen eens een andere methode inzetten en nu kan men zelf bepalen op welk Heineken product men korting krijgt, aldus de heer Jansen.

Spaarkaart

Spar-klanten ontvangen bij aankoop van een Heineken product van minimaal 5 euro een zegel. Een volle spaarkaart met 9 zegels. Bij inlevering van de spaarkaart krijgt men direct een korting van 5 euro op een Heineken product (met € 10.- minimale aankoopwaarde).

Cookie instellingen