Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Speciaalbier Efteling: 't Verdiende Loon

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Speciaalbier Efteling: 't Verdiende Loon

20 april 2018 om 10:54

De Efteling is een eigen speciaalbier rijker. Na het blonde bier Bosrijkse Brouw, dat exclusief verkrijgbaar is bij Vakantiepark Efteling Bosrijk, heeft nu ook Vakantiepark Efteling Loonsche Land een eigen speciaalbiertje.

Nieuw bier van de Efteling
Sint Crispijn
Sint Crispijn logo

Roodkapje overhandigt bier

Roodkapje geeft bier

Fons Jurgens, voorzitter Raad van Bestuur van de Efteling, ontving van Roodkapje het eerste flesje speciaalbier ’t Verdiende Loon. Het nieuwe bier werd onthuld in het bijzijn van prijswinnaars die de naam hebben gekozen. Samen met Fons Jurgens waren zij de eersten die dit nieuwe speciaalbier mochten proeven. 

't Verdiende Loon speciaalbier

Efteling bier Dit speciaalbier voor de Efteling is gebrouwen door Brouwerij St. Crispijn uit Waalwijk. 't Verdiende Loon is een fruitig blond bier met lichte hoptonen. De combinatie van verschillende mout- en hopsoorten zorgen voor een volle smaak en aangename afdronk.

Lees ook

Eén van de hopsoorten is ook te vinden bij het Loonsche Land in de kleurrijke tuin naast het Loonsche Land Hotel. Speciaalbier ’t Verdiende Loon is sinds gisteren april exclusief verkrijgbaar bij Vakantiepark Efteling Loonsche Land.

Vakantiepark Efteling Loonsche Land

Vakantiepark Efteling Loonsche Land (1.000 bedden) beslaat een gebied van 8 hectare grenzend aan het attractiepark en het golfpark. Verscholen in het groen liggen een hotel en knusse vakantiewoningen die alleen al door hun ligging boven, op of onder de grond voor een speciale natuurlijke beleving zorgen.

In het Loonsche Land Hotel vind je Restaurant De Proeftuyn. Hier proef je de lekkerste smaken uit de natuur. Naast dit restaurant vind je een kleurrijke tuin, waar seizoensgebonden groenten, kruiden en een speciaal aangelegd hopveld groeien. De koks laten zich hier inspireren om de lekkerste gerechten te serveren.