Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Speciale bierdag voor vrouwen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Speciale bierdag voor vrouwen

24 mei 2011 om 13:01

Trappistenbrouwerij La Trappe is op 17 juni de lokatie voor een grote landelijke vrouwen netwerkdag om meer vrouwen aan het bier te krijgen.

bier
La Trappe logo
La Trappe

bier en vrouwenOp vrijdag 17 juni 2011 vindt een landelijke vrouwen netwerkbijeenkomst plaats en zetten 250 tot 300 ondernemende vrouwen bier op de kaart bij de Trappistenbrouwerij La Trappe in Berkel-Enschot. Die dag is de brouwerij in een klap een vrouwendomein geworden. Een grote proeverij, een rondleiding door het klooster en de brouwerij en het netwerken staan centraal. Aanmelden is gratis via www.bierenvrouw.nl en op deze website is ook meer informatie te vinden.

Lees ook

Initiatiefneemster Fiona de Lange: “Er bestaan veel vooroordelen over bier, zoals dat al het bier bitter zou zijn en dat het iets voor mannen is. Men praat wel veel over het benaderen van vrouwen maar er gebeurt weinig. Met dit initiatief breng ik daarin verandering. Het is uniek dat zoveel ondernemende vrouwen tegelijk netwerken en bier proeven. Het moet maar eens wat anders zijn dan wijn! Bovendien zal een bezoek aan één van de zeven trappistenbrouwerijen ter wereld ook leiden tot nieuwe inspiratie. De achtergrond van het runnen van een klooster en een brouwerij is interessant en inspirerend. Zeker omdat ook een vrouw in de directie zit. Verder durf ik te beweren dat er voor iedere vrouw wel een bier is dat zij lekker vindt. De enige manier om alle vooroordelen de kop in te drukken is door ‘live’ naar de mening te vragen. Ik weet zeker dat er voor veel vrouwen een wereld opengaat en dat dit mogelijk eindelijk tot een koerswijziging leidt in de nu vooral mannelijke biermarketing.”