Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Speciale prijs voor vrouwen bij Club Beertender

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Speciale prijs voor vrouwen bij Club Beertender

18 december 2007 om 16:57

Vrouwen drinken ook bier, dus Club Beertender gaat vanaf 2008 speciale prijzen voor vrouwen introduceren.

Speciale prijs voor vrouwen bij Club Beertender

Aanleiding voor die nieuwe vrouwenprijs is een artikel in een krant waarin bierdrinkende vrouwen lieten weten dat brouwers hen vaak niet zien staan. Zo storen zij zich aan de op mannen gerichte bierreclames en dus ook aan Club Beertender die twaalf keer per jaar een 'ultieme mannenkick' weggeeft zoals meerijden in een Formule 1 auto.

Onderzoek van Club Beertender leerde dat vrouwen heel andere wensen hebben (duh). Zo willen zij als glamourvrouw shoppen in New York, een lang weekend naar het meest luxe kuuroord ter wereld of gestyled als een beroemdheid naar een wereldberoemde modeshow. ,,Wij hebben nu besloten in 2008 buiten de twaalf mannenkicks ook een vrouwenkick weg te geven'', zegt Norbert Cappetti, woordvoerder van Club Beertender.

Als lid van Club BeerTender profiteer je van kortingen en privileges op het gebied van sport, muziek en cultuur. Bovendien maak je kans op fantastische prijzen. Aanmelden voor Club Beertender is volledig gratis, en op dit moment ontvangt elk lid ook nog eens een gratis thuis-tap-schort.

Cookie instellingen