Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

St. Bernardus Abt 12 Day 2020 | Livestream

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

St. Bernardus Abt 12 Day 2020

10 december 2020 om 11:24

Brouwerij St. Bernardus uit het Belgische Watou viert binnenkort weer de Abt 12 Day. Traditioneel roept de brouwer op om samen te komen om te genieten van het bier.

Abt 12 Day 2020 aankondiging met de St. Bernardus monnik in een tv
St Bernardus logo
Brouwerij St. Bernardus in Watou

Abt 12 Day

Abt 12 Day 2020 logo Tijdens de jaarlijkse Abt 12 Day roept de Belgische brouwerij St. Bernardus haar fans en liefhebbers op om samen te komen met vrienden, familie of collega’s en te genieten van de Hemelse Nectar. Gezien dat net dit aspect dit jaar iets moeilijker is, is besloten om een Livestream te organiseren op zaterdag 12 december 2020 om 20u00 CET.

Wat staat er op het menu? Er wordt dieper ingegaan op de geschiedenis van de brouwerij en er wordt een vertical tasting (ze leggen dan precies uit wat dit betekent) gehouden van verschillende jaargangen van de Abt 12. Daarnaast zullen enkele St.Bernardus liefhebbers van over de hele wereld aan het woord komen, en wordt er een tipje van de sluier opgelischt over het jubileumjaar '75 jaar Brouwerij St.Bernardus in 2021', enz.

Lees ook

Presentatie

Presentator & host van dienst is VRT sportanker Maarten Vangramberen. Hij gaat in dialoog met onze verkoopdirecteur Marco Passarella, die ondertussen meer dan 15 jaar aan de slag is bij onze brouwerij en met andere woorden gepokt en gemazeld is in alles wat met Abt 12 en St.Bernardus te maken heeft. Iedereen wordt opgeroepen om vragen op voorhand door te sturen op voorhand, zodat er een antwoord op kan worden gegeven tijdens de livestream.

De vragen mogen doorgestuurd worden via marketing@sintbernardus.be. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om in de livestream zelf vragen te stellen. De live presentatie vindt plaats in Bar Déco, de gloednieuwe vergaderzaal in de nieuwe vleugel van het St.Bernardus bezoekerscentrum. Je kan alles live volgen via de Facebookpagina van de brouwerij, alsook via het YouTube kanaal: https://youtu.be/nkmb4xSINB0. 

Het is natuurlijk handig dat iedereen die kijkt zijn of haar voorraad Abt 12 heeft aangevuld! Lees meer via: https://www.sintbernardus.be/nl/inthepicture/update-nl