Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

St. Bernardus tijdens de World Beer Awards 2021

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

St. Bernardus tijdens de World Beer Awards 2021

29 oktober 2021 om 10:23

De St. Bernardus Brouwerij uit Watou in België heeft gescoord tijdens de World Beer Awards 2021. Naast verschillende awards voor smaak viel ook het design in de smaak.

Awards voor St Bernardus 2021
St. Bernardus Tokyo
Brouwerij St. Bernardus bieren

Bieren in de prijzen

De afgelopen jaren wisten de St. Bernardus bieren verschillende ereplaatsen weg te kapen op de World Beer Awards, nog steeds de meest prestigieuze bierprijzen ter wereld. Ook dit jaar hebben deze Belgische bieren het goed gedaan!

Prijzen voor St. Bernardus tijdens World Beer Awards 2021

Lees ook

St. Bernardus Abt 12 is heel consistent op dit concours en wint net als in 2019 goud in de categorie ‘Belgian Style Strong’. St. Bernardus Prior 8 werd in 2019 al eens laureaat in de categorie ‘Belgian Style Dubbel’ en later dat jaar verkozen tot ‘World’s Best Dark Belgian Style Dubbel’, met andere woorden ’s werelds beste Dubbel bier. Ook dit jaar valt het bier in de prijzen, Prior 8 is beloond met een zilveren medaille.

Design award voor St. Bernardus Tokyo

Design Award voor St. Bernardus Tokyo tijdens World Beer Awards 2021 In juni 2020 lanceerde de St. Bernardus Brouwerij voor het eerst een bier in blik, namelijk St. Bernardus Tokyo. Het ontwerp van het blik is van de hand van de West-Vlaamse illustrator Jonas Devacht. Het doet de brouwerij héél veel plezier om te vernemen dat het ontwerp beloond werd met een zilveren medaille in de categorie ‘can design’ op de World Beer Awards voor ‘design’.

Bovendien zijn is de brouwerij uit Watou de enige Belgische brouwerij die een medaille wint in deze categorie. In tegenstelling tot de reguliere ‘taste’ awards worden de ‘design’ awards beoordeeld op wereldwijde schaal en niet land per land.

Kortom, ze zijn apetrots dat we één van de 150 wereldwijde laureaten zijn van de World Beer Awards voor ‘design’! Vorig jaar werd een filmpje gelanceerd waarin men op stap ging met Jonas Devacht in Oostende en hem werd gevraagd wat hem drijft en waar hij zijn dagdagelijkse inspiratie tankt.

Cookie instellingen