Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Stadsbrouwerij Argentum | Biertruck | 1-jarig bestaan

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Stadsbrouwerij Argentum viert eerste verjaardag

29 maart 2019 om 15:20

Afgelopen maandag organiseerde Stadsbrouwerij Argentum een feestelijke bijeenkomst voor haar relaties. Niet alleen het 1-jarig bestaan als Stadsbrouwerij werd gevierd, ook werd hun biertruck feestelijk onthuld.

Stadsbrouwerij Argentum viert 1 jarig bestaan
Golden Ale van Stadsbrouwerij Argentium
Golden Ale van Stadsbrouwerij Argentium Logo

Biertruck

Enkele maanden geleden werd een Chevrolet Stepvan 30 uit 1978 aangeschaft. Na maanden verbouwen en polijsten beschikt Stadsbrouwerij Argentum nu over een mobiele bar die alleen al door zijn schittering de Zilverstad Schoonhoven perfect vertegenwoordigd.

Lees ook

Ook het interieur is geheel in stijl gehouden en voorzien van een hybride tap, waarmee ná aankomst al binnen 7 minuten een heerlijk, ambachtelijk, biertje kan worden getapt. De biertruck is geheel selfsupporting; er zijn zowel schoon- als vuilwaterreservoirs en mocht er geen elektriciteit voorhanden zijn, dan wordt er gedraaid op een aggregaat. Stadsbrouwerij Argentum presenteert Biertruck

Speciaalbieren van Stadsbrouwerij Argentum

Stadsbrouwerij Argentum voert op het ogenblik 6 biersoorten: de Golden Ale, Bock, Hooibouw, IPA, Imperial Dunkel Weizen en een Tripel. De Golden Ale en IPA zijn standaard ook op fust te verkrijgen, maar op verzoek zijn ook de andere soorten op fust leverbaar.

De reacties op de onthulling tijdens het feest waren overweldigend. De brouwerij hoopt dat de biertruck vaak wordt gebruikt tijdens verschillende evenementen en festivals. 

Cookie instellingen