Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Stadsbrouwerij de Dikke installeert brouwinstallatie

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Stadsbrouwerij de Dikke installeert brouwinstallatie

23 november 2018 om 10:49

Stadsbrouwerij de Dikke hakt de knoop door en besluit om een eigen brouwinstallatie te installeren in hun pand aan de Veldpoortstraat, een grote stap voor de brouwerij. 

Stadsbrouwerij De Dikke
Stadsbrouwerij de Dikke
Stadsbrouwerij De Dikke

Stadsbrouwerij de Dikke

Bij Stadsbrouwerij de Dikke uit Wijk bij Duurstede staat het behalen van winst niet centraal. Zij proberen alle doelstellingen te realiseren met de hulp van vrijwilligers en beperkte middelen.

De brouwerij staat midden in de samenleving en probeert mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek te geven binnen de brouwerij. 

Lees ook

Brouwinstallatie

De oprichters van Stadsbrouwerij De Dikke waren afgelopen vrijdag aanwezig op de BrauBeviale 2018, één van de meest befaamde bierbeurzen in Europa, waar zij de handtekening hebben gezet voor de brouwinstallatie.

Een grote stap voor de Stadsbrouwerij, een brouwinstallatie met een capaciteit van maar liefst 500 liter zal worden geïnstalleerd in het pand aan de Veldpoortstraat 15. De brouwinstallatie zal in het voorste gedeelte van het pand worden geplaatst, waarna vier lagertanks achterin het pand worden geïnstalleerd.