Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

't Gezelligste biertje van Noord-Holland

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

  • Home
  • Nieuws
  • T gezelligste biertje van noord holland

't Gezelligste biertje van Noord-Holland

11 september 2015 om 14:30

’t Gezelligste Biertje in Noord-Holland. Waar drink je dat? Days Magazine en Biernet organiseren deze wedstrijd waarbij gasten kunnen stemmen op hun favoriete horeca-gelegenheid.

Het gezelligste biertje van Noord-Holland

Waar zitten we het gezelligst? Waar voel jij je op je gemak en drink jij met veel plezier je biertje met familie, vrienden of sportvereniging. Naar dát café zijn wij op zoek, die horeca-gelegenheid waar het voor jou het gezelligst is.

En daarop kan worden gestemd, want de zaak waar ’t gezelligste biertje gedronken wordt, zetten we in het zonnetje!

Deelnemen als horeca-gelegenheid

Deelname als café, bar, kroeg, grand café, is via een advertentie in het herfstnummer van Days Magazine, dat door heel Noord-Holland verspreid wordt. Uw gasten kunnen dan gaan stemmen via een link op de site van Days en Biernet.nl. 

De advertentie is 1/6 pagina, kost  € 125 exclusief BTW en bestaat uit een foto van uw zaak of een logo, contact en adresgegevens en een indruk van de omvang van de biervoorraad.

Gasten kunnen stemmen

Aan de hand van gezelligheid, bediening en (eventueel) waardering voor barsnacks kunnen uw gasten stemmen in de maanden oktober en november. De winnaar wordt in december bekendgemaakt.

Het Gezelligste biertje van Noord-Holland, waar drink je dat?

Prijzen

Gratis advertentieruimte in het winternummer van Days Magazine. Voor de winnaar één hele pagina (t.w.v. € 943,-), tweede prijs een halve pagina (t.w.v. € 499,-) en de derde prijs een kwart pagina (t.w.v. € 264,-). Vermelding op de websites van Days Magazine en Biernet, in kranten en de Facebookpagina van de wedstijd. Ook is er een fust La Chouffe beschikbaar gesteld voor de winnaar om een mooi overwinningsfeestje te kunnen vieren.

Bereik door deelname

Bedenkend dat er 20.000 bladen op de leestafels van de provincie terecht komen en via onze adverteerders worden verspreid, is dat minstens 2 x mooi in de picture staan. Als deelnemer en als mogelijke winnaar.

Dan nog de aandacht voor de wedstrijd via onze website die meer dan 400.000 bezoekers per maand heeft… Er zijn ook eervolle vermeldingen te halen voor bijvoorbeeld de barsnacks en de kwaliteit van de bediening. En als al uw gasten de FBpagina leuk vinden en het nieuws delen… Dan krijg je veel reclamewaar voor je geld! De perfecte combinatie tussen drukwerk en internet!

Doe mee

Opgeven kan via de Facebookpagina, Days Magazine, of door een mail te sturen naar dorienteeuwisse@ziggo.nl.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties