Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Gasten kiezen Hertog Jan-cafe \'t Stulpke als beste Hertog Jan cafe

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

't Stulpke het beste Hertog Jan cafe

16 maart 2012 om 09:23

De tien finalisten voor de verkiezing Vriendenkring Hertog Jan-café 2012 zijn bekend.

Hertog Jan logo
Hertog Jan brouwerij

De genomineerden voor de titel Vriendenkring Hertog Jan-café 2012 zijn geselecteerd op basis van een publieksstemming, een mystery visit en hun Hertog Jan speciaalbierverkopen. Gasten hebben Café ’t Stulpke in Uden bekroond tot favoriete Hertog-Jan café van Nederland. Deze publieksprijs maakt dit jaar voor het eerst onderdeel uit van de verkiezing om het beste Hertog-Jan café. ’t Stulpke behoort ook tot de tien finalisten voor de vakprijs.

De tien finalisten zijn:

De Kempen in Knegsel
De Prinsenhof in Lunteren
Gouden Carolus in Hilvarenbekk
Hertog Jan Proeverij in Arcen
Het Wagenhuis in Nieuw Vossemeer
James in Sprang-Capelle
Nostalgie Eten & Drinken in Meijel
't Stulpke in Uden
Waardige Waard in Twello
Z'onder Zeil in Steenbergen

Lees ook

Vakjury op pad

Vanaf 15 maart 2012 gaat een onafhankelijke vakjury de tien finalisten anoniem bezoeken en beoordelen op gastvrijheid, service, bierbehandeling, hygiëne en ambiance. Vervolgens bepalen zij wie zich de opvolger mag noemen van de winnaar in 2011, grand café In den Grooten Slock in Amersfoort.

Winnaar 3 april bekend

De winnaar en de nummers 2 en 3 worden bekend gemaakt tijdens de Vriendenkringdag op 3 april a.s. in Breda. De winnaar ontvangt naast de titel ook een rol in de nieuwe campagne van Hertog Jan én een bierproeverij voor alle medewerkers, verzorgd door meesterbrouwer Gerard van den Broek. De nummers 2 en 3 mogen de brouwer ook in hun bedrijf ontvangen voor een proeverij. Ook wordt tijdens deze dag de publieksprijs uitgereikt.

Over de Vriendenkring

De Vriendenkring Hertog Jan is in november 2006 opgericht om de brouwer, horecaondernemers en bierliefhebbers samen te brengen om hun gezamenlijke passie voor bier te delen en op optimale wijze te genieten van Hertog Jan. Brouwmeester Gerard van den Broek: “De bijzondere sfeer en passie voor bier die de liefhebber kent van onze brouwerij in Arcen brengen we ook over naar de horecazaken van onze leden van de Vriendenkring, zodat de horecagast daar van dezelfde beleving kan genieten. Bijvoorbeeld via het Hertog Jan  tapritueel, waarbij de gast zijn glas pils perfect krijgt geserveerd.”

Cookie instellingen