Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Te weinig animo voor wereldrecordpoging bier drinken

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Te weinig animo voor wereldrecordpoging bier drinken

03 november 2010 om 08:24

Er is te weinig animo voor de wereldrecord poging met zoveel mogelijk mensen gezamelijk bier drinken en dus heeft bierbrouwer Olm, de organisator van het hele festijn, de recordpoging afgeblazen.

Te weinig animo voor wereldrecordpoging bier drinken
Olm logo
Olm logo

Lees ook

Olm bier zal waarschijnlijk wel tevreden zijn over de media aandacht die het gekregen heeft. Want zeg nou zelf, je hoeft maar een simpel nieuws bericht te maken en "Olm bier" wordt op diverse websites genoemd en komt ook op de radio voorbij. Ook wij schreven over de actie van dit, relatief goedkope, biermerk (hier en hier en nu weer hier).

"De drieduizend man op wie we hadden gehoopt bleek niet haalbaar. Dit ligt vooral aan de negatieve publiciteit rondom onze actie'", zegt Mark Schneider van Olm. "Het is onwijs jammer dat het zo is gelopen. We denken nu over een nieuwe actie in de zomer, misschien dan in een van de studentensteden." Dat lijkt ons een beter plan, organiseer het in Utrecht, lekker centraal en dit is al een stad met veel studenten zodat maar relatief weinig studenten hoeven te reizen voor de recordpoging. Wordt vervolgd?

Cookie instellingen