Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Texels Skuumkoppe 75cl veiligheidswaarschuwing

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Terugroepactie voor Texels Skuumkoppe 75cl flessen

06 mei 2022 om 09:37

Texelse Bierbrouwerij heeft een veiligheidswaarschuwing gegeven voor een serie met 75cl flessen Texels Skuumkoppe. Consumenten worden gevraagd de flessen te retourneren.

Terugroepactie Texels Skuumkoppe
Texelse bierbrouwerij
Texels Skuumkoppe

Lees ook

75cl flessen met bier

De waarschuwing geldt uitsluitend voor Texels Skuumkoppe 75cl met EAN-code 8717903630600 én houdbaarheidsdatum 22-12-2022. Voor deze flessen is er een kans dat glasschilfers loskomen van de fles en in het bier belanden. Deze flessen Texels Skuumkoppe zijn verkocht aan consumenten door supermarkten, slijterijen en webshops.

Retourneren

Consumenten worden verzocht om het bier niet te drinken en terug te brengen naar het betreffende verkooppunt. Zij zullen het aankoopbedrag terug krijgen, ook als zij hun kassabon niet meer kunnen tonen. Directeur Cor Honkoop over de terugroepactie op de website van de Texelse Bierbrouwerij: "Veiligheid en kwaliteit hebben bij ons altijd de hoogste prioriteit, en wij voeren zeer regelmatig kwaliteitscontroles uit. Daarom betreuren wij het ten zeerste dat dit product niet aan onze hoge kwaliteitseisen voldoet en zijn wij deze terugroepactie gestart. Wij bieden onze excuses aan voor het mogelijke ongemak."

Cookie instellingen