Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Texels Bier krijgt nieuwe uitstraling | Proef het Eiland

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Texels Bier krijgt nieuwe uitstraling

11 mei 2021 om 17:12

 Er waait een frisse wind door de Texelse Bierbrouwerij. De speciaalbieren van de eilandse brouwer krijgen een volledig nieuwe look. 

Texels Bier heeft nieuwe uitstraling
Texels Bier Logo nieuw
Texels Bier heeft nieuwe uitstraling

Onveranderd Texels recept 

Texels Speciaalbier logo nieuw Het karakteristieke Texelse bier blijft precies hetzelfde, maar komt dus in een nieuw jasje. Vanaf half mei zullen de bieren overal instromen voorzien van een nieuw logo en een nieuw etiket.

Sinds 1999 brouwt de Texelse Bierbrouwerij met trots haar bieren. Al jaren herkent men Texels speciaalbier aan het rode schild, met witte letters en de vuurtoren. In de nieuwe uitstraling zijn deze belangrijke herkenningspunten behouden. Inmiddels kent de brouwerij 12 verschillende bieren die ieder worden voorzien van een eigen kleur. Een herkenbare, frisse en eigentijdse uitstraling, passend bij het merk Texels. Cor Honkoop (algemeen directeur) “We zijn hier allemaal trots op het eiland en laten graag heel Nederland genieten van een mooi glas Texels speciaalbier.”

Evolutie

De Texelse Bierbrouwerij is niet over één nacht ijs gegaan: meer dan een jaar geleden is de brouwer gestart met onderzoek: wie zijn wij, hoe ziet de consument Texels en past onze merkidentiteit daar nog wel bij. Tijdens de ontwikkeling van het nieuwe logo heeft Texels bewust gekozen voor een evolutie in plaats van een revolutie.

Lees ook

Laurens Pot (marketing manager) “Niet alleen onze verpakkingen hebben een nieuwe uitstraling, ook onze communicatie zal anders zijn. We zijn trotse eilandbewoners en we brouwen bier op onze manier: vol van smaak, eigenzinnig en toch zeer toegankelijk.” De nieuwe uitstraling wordt vanaf week 20 uitgerold en zal zichtbaar worden in de horeca, in supermarkten en bij slijters.

Texels Skuumkoppe op blik

Texels Skuumkoppe op blik Het meest succesvolle bier van de Texelse Bierbrouwerij is natuurlijk Texels Skuumkoppe. Texels Skuumkoppe is een bovengistend donker tarwebier, gebrouwen van natuurlijke ingrediënten, waaronder Texelse gerst. Dit speciaalbier, dat zijn naam ontleent aan de witte koppen op de golven van de zee, is vol en rijk van smaak. Texels Skuumkoppe is een bier dat bij ieder seizoen past. Vanaf week 20 zal Texels Skuumkoppe ook in 33cl blik in de nieuwe uitstraling verkrijgbaar zijn in horeca, supermarkten en slijters.

Het Texel gevoel

Het eiland Texel is voor de bierbrouwer belangrijk. De natuur, de nuchtere no-nonsense houding, het samen genieten en alles op een eigen manier. Net als bij de Texelse Bierbrouwerij en daar is deze speciaalbier brouwer trots op. Dit gevoel en deze beleving gunt de Texelse Bierbrouwerij iedereen, ook op het vasteland, en dat proef je in haar speciaalbieren.

Proef het Eiland, Drink het Bier

Cookie instellingen