Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Texelse Bierbrouwerij onthult 'Texels Geheim' bier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Texelse Bierbrouwerij onthult 'Texels Geheim': een maandelijks proefbier

29 februari 2024 om 09:28

Texelse Bierbrouwerij gaat vanaf nu een maandelijks proefbier brouwen: Texels Geheim. De brouwerij wil met unieke ingrediënten verrassende bieren presenteren.

Texels Geheim bier onthuld
Texels speciaalbier logo
Texelse bierbrouwerij

'Texels Geheim' bier

Bij de Texelse Bierbrouwerij in Oudeschild op Texel wordt elke maand een nieuw, bijzonder bier gebrouwen dat Texels Geheim wordt genoemd. Met unieke ingrediënten worden verrassende smaakcombinaties gecreëerd. Texels Geheim is niet alleen voor liefhebbers van speciaalbier interessant, maar ook voor de brouwers, die bij 'Texels Geheim' hun creativiteit de vrije loop laten. Twaalf keer per jaar wordt een nieuw, uniek brouwsel gepresenteerd door brouwmeester Tom van der Veen - alles kan en alles mag, zolang het maar lekker is!

Exclusief verkrijgbaar

Texels Geheim bierflesje Texels Geheim is exclusief verkrijgbaar in een zeer kleine oplage in het proeflokaal op Texel, waar bezoekers de kans krijgen om de nieuwste creaties te proeven én te beoordelen. Bij een overweldigend positieve ontvangst gaat Tom aan de slag met een grotere batch, die zowel in de brouwerijwinkel als online beschikbaar wordt gesteld. De gasten die het bier drinken vullen een vragenlijst in en daarnaast kijkt de brouwerij naar de ratings op Untappd om het 'beste Texels Geheim' te bepalen. 

Lees ook

Jaarlijks wordt het 'allerbeste Texels Geheim' in een nog grotere oplage gebrouwen en is dan ook verkrijgbaar in horecagelegenheden op het vasteland.

Campagne

Bij dit bijzondere bier, hoort een bijzondere campagne: elke maand onthult de brouwerij een nieuw Texels Geheim dat wordt gepresenteerd met een unieke video waarin de brouwers, medewerkers en samenwerkingspartners van de brouwerij de hoofdrol spelen. Benieuwd naar Texels Geheim? Kom dan naar de Texelse Bierbrouwerij in Oudeschild of kijk voor meer info op de website: https://www.texels.nl/proef-texels-geheim.

Cookie instellingen