Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

The Beerchase Groningen: Estafetteloop met om de 200 meter een biertje.

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

The Beerchase Groningen: Estafetteloop met om de 200 meter een biertje.

28 december 2017 om 11:52

Als je een student bent en van bier houdt dan wordt je hier helemaal wild van. 18 januari 2018 gaat het gebeuren om 19:00 tot 23:00 in het Sterrebos te Groningen. De gezelligste hardloopwedstrijd van Noord-Nederland: The Beerchase. Niet zomaar één, maar een teameditie!

The Beerchase Groningen: Estafetteloop met om de 200 meter een biertje.

The Beerchase is een hardloopwedstrijd georganiseerd door vier studenten van de minor Eventmanagement aan de Hanzehogeschool in Groningen. The Beerchase is een estafetteloop waarbij deelnemers naast het stokje doorgeven ook een biertje moeten drinken en vragen over de ziekte ALS zullen beantwoorden.

ALS

Het doel van het evenement is om naamsbekendheid voor stichting ALS te creëren onder de studenten en om zo veel mogelijk geld op te halen voor de Stichting ALS. De ziekte ALS (amyotrofische laterale sclerose) is een neuromusculaire aandoening, een aandoening die leidt tot het onvoldoende of niet functioneren van de spieren. Na de eerste symptomen is de gemiddelde levensverwachting 3 tot 5 jaar.

Lees ook

Tijdens de estafette zal per team van vijf personen een afstand gelopen worden van vijf kilometer, dat wil zeggen dat ieder teamlid een afstand van in totaal één km zal lopen en maximaal vijf tapbiertjes zal nuttigen. Er zal in etappes van 200 meter gelopen worden. Je kunt in de prijzen vallen samen met je team. Het winnende team maakt kans op maar liefst 50 gratis biertjes in het sponsorende café Manuel Menitez, waar tevens het eindfeest gehouden zal worden.

Waar: Sterrebos, Groningen 
Wanneer: 18 Januari 2018 
Hoe laat: 19:00 – 23:00 
Prijs: Een Teamticket kost 35 euro (5 euro per persoon) en koop je via de site.

Meer informatie is te vinden op de website: www.thebeerchase.nl. Ook kun je ze volgen op hun Sociale Media kanalen:

Cookie instellingen