Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Tickets Nederlands Bierproeffestival gaan hard

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Tickets Nederlands Bierproeffestival gaan hard

24 februari 2020 om 15:58

Het Nederlands Bierproeffestival dat van 14 t/m 16 mei plaatsvindt in de Grote Kerk in Den Haag is deels uitverkocht. De Early Bird tickets zijn inmiddels al uitverkocht. 

Week NL Bier 2020
Gezellig bier drinken tijdens het Nederlands Bierproeffestival
Gezellig bier drinken tijdens het Nederlands Bierproeffestival

Nederlands Bierproeffestival Early Birds

De organisatie stelde dit jaar voor het eerst Early Bird tickets beschikbaar met een korting van 2,50 euro op de entreeprijs. Deze tickets vonden gretig aftrek en zijn inmiddels helemaal uitverkocht. Er zijn nog wel reguliere tickets zonder korting beschikbaar. Tijdens het Nederlands Bierproeffestival wordt de kerk omgetoverd tot walhalla voor bierdrinkers.

Week van het Nederlandse Bier 2020 Drie dagen lang presenteren ruim 40 Nederlandse brouwerijen meer dan 250 bieren op het Nederlands Bierproeffestival. Ook worden er diverse interessante masterclasses gegeven door deskundige bierkenners. Drie daarvan zijn inmiddels ook uitverkocht, dus wie meer wil leren over de perfecte food-bier combinaties, moet snel zijn. Meer informatie over tickets en masterclasses is te vinden op: https://www.weekvanhetnederlandsebier.nl/openingsfestival

Lees ook

Week van het Nederlands Bier

Het Nederlands Bierproeffestival markeert de start van de Week van het Nederlands Bier. Van 14 t/m 24 mei kunnen bierliefhebbers door het hele land proeven en deelnemen aan activiteiten. Tijdens de Nederlandse Brouwerijdagen die ook van 14 t/m 24 mei plaatsvinden, stellen deelnemende brouwerijen hun deuren open voor een kijkje achter de schermen. Een overzicht van alle activiteiten is vanaf maart te vinden op www.weekvanhetnederlandsebier.nl. 

Stichting Week van het Nederlandse Bier

De Week van het Nederlandse Bier is een initiatief van Stichting Week van het Nederlandse Bier. De stichting heeft de Nederlandse biersector zich verenigd met als doel het bier van eigen bodem te promoten en Nederland kennis te laten maken met de diversiteit van bier. In de Stichting Week van het Nederlandse Bier zitten afgevaardigden van: Nederlandse Brouwers, CRAFT, Alliantie van Bier Tapperijen, Mitra drankenspeciaalzaken, Bier&cO, Bierburo, Birdy Publishing / Bier! Magazine en Bier Consumenten vereniging PINT. Voor meer informatie over de Stichting Week van het Nederlandse Bier zie: www.weekvanhetnederlandsebier.nl.

Genieten tijdens het Nederlands Bierproeffestival

Cookie instellingen