Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

TivoliVredenburg en AB InBev verlengen partnership met vijf jaar

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

TivoliVredenburg en AB InBev verlengen partnership met vijf jaar

08 mei 2019 om 13:43

TivoliVredenburg en bierbrouwerij AB InBev verlengen hun bestaande partnership met vijf jaar. Om dit te vieren stroomt op vrijdagavond 10 mei voor het eerst Jupiler 0,0% door de taps en wordt Leffe Blond 0,0% op fles geïntroduceerd.

TivoliVredenburg en AB InBev verlengen partnership met vijf jaar
Jupiler 0.0
leffe 0.0% logo alcoholvrij abdijbier

Verlenging partnership

Utrechts podium TivoliVredenburg en Bierbrouwerij AB InBev maken met nieuw partnership werk van verantwoord genieten.

TivoliVredenburg en bierbrouwerij AB InBev verlengen hun bestaande partnership met vijf jaar. Om dit te vieren stroomt op vrijdagavond 10 mei voor het eerst Jupiler 0,0% door de taps van het podium en wordt Leffe Blond 0,0% op fles geïntroduceerd. Leffe Blond 0,0%

Lees ook

Primeur: Jupiler 0,0 voor het eerst van de tap

Deze landelijke primeur is het startschot van een nieuwe samenwerking, waarin de partners invulling geven aan de gezamenlijke doelstelling om verantwoord genieten te promoten.

Pieter Anciaux, horecadirecteur AB InBev: “We zijn enorm blij met de vernieuwde samenwerking met TivoliVredenburg, met wie we al jaren bijzonder goed en intensief samenwerken. We zijn heel trots dat TivoliVredenburg de primeur heeft om als eerste in Nederland grootschalig Jupiler 0,0% op tap beschikbaar te hebben. We kijken ernaar uit de komende jaren samen verder aan de slag te gaan om verantwoord drinken nog meer tot norm te maken.”  

TivoliVredenburg Jeroen Bartelse, directeur TivoliVredenburg: “Bierbrouwerij AB InBev stapte vijf jaar geleden met ons in een groot avontuur: een uniek nieuw muziekgebouw voorzien van kwaliteitsbier. De infrastructuur van AB InBev is letterlijk bij ons ingemetseld. Vanaf de eerste dag werkte het. Dat vertrouwen in elkaar legt de basis voor een duurzame samenwerking, die we nu verdiepen met initiatieven gericht op gedeelde idealen: duurzame consumptie en verantwoord drinken. De innovatie om Jupiler 0,0% grootschalig beschikbaar te maken via de tap is daar een mooi voorbeeld van.  

Cookie instellingen