Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Tony's Chocolate Milk Stout | Brouwerij De Prael

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Tony's Chocolate Milk Stout

22 december 2016 om 09:40

Er is nu ook bier van Tony's Chocolonely.

Samen met de Amsterdamse Brouwerij de Prael ontwikkelden ze Tony's Chocolate Milk Stout.

Tony's Chocolonely bier
Brouwerij De Prael
Tony Chocolonely Milk Stout

Tony De Prael heeft voor Tony's de ketels gevuld en ze hebben geproefd, verbeterd en nog eens geproefd. Samen zijn ze tot de ultieme Tony's Stout gekomen. Een romige, chocolademelk stout gemaakt met Tony's traceerbare cacaopoeder, van cacaobonen die direct zijn ingekocht bij hun partner-coöperaties in Ghana en Ivoorkust.

De verkoop van het bier wordt verzorgd door Bier&cO, dé groothandelaar in speciaalbier. Het bier is tijdelijk verkrijgbaar in 20 liter-fusten en in flesjes van 25 cl. Tony's Chocolate Milk Stout is vanaf 1 januari 2017 verkrijgbaar als Bier van het Moment van de tap bij verschillende horecazaken in Nederland, zolang de voorraad strekt.

Lees ook

De flesjes zijn vanaf januari 2017 te koop bij Marqt, Gall & Gall, Mitra, een aantal Albert Heijn-winkels, zelfstandige slijterijen en in Tony's Store aan de Polonceaukade 12 in Amsterdam Chocofans konden Tony's Chocolate Milk Stout al op 24 november 2016 voorproeven op Tony's jaarlijkse FAIR aan de Tony's Stout bar. Proost!

De Prael & Tony’s Chocolonely

Brouwerij De Prael Brouwerij de Prael is opgericht om het werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te combineren met de passie voor het brouwen van bier. De Prael staat voor meer dan alleen bier.

Een logische partner voor Tony’s Chocolonely, die als sociale onderneming voor meer staat dan alleen chocolade. Zij hebben als missie om samen 100% slaafvrij de norm in chocolade te maken.

Flesjes Tony

Cookie instellingen