Tony's Chocolonely bier

Tony's Chocolate Milk Stout

Er is nu ook bier van Tony's Chocolonely. Samen met de Amsterdamse Brouwerij de Prael ontwikkelden ze Tony's Chocolate Milk Stout.

22 december 2016 om 09:40


Tony's Chocolonely bierDe Prael heeft voor Tony's de ketels gevuld en ze hebben geproefd, verbeterd en nog eens geproefd. Samen zijn ze tot de ultieme Tony's Stout gekomen. Een romige, chocolademelk stout gemaakt met Tony's traceerbare cacaopoeder, van cacaobonen die direct zijn ingekocht bij hun partner-coöperaties in Ghana en Ivoorkust.

De verkoop van het bier wordt verzorgd door Bier&cO, dé groothandelaar in speciaalbier. Het bier is tijdelijk verkrijgbaar in 20 liter-fusten en in flesjes van 25 cl. Tony's Chocolate Milk Stout is vanaf 1 januari 2017 verkrijgbaar als Bier van het Moment van de tap bij verschillende horecazaken in Nederland, zolang de voorraad strekt.

De flesjes zijn vanaf januari 2017 te koop bij Marqt, Gall & Gall, Mitra, een aantal Albert Heijn-winkels, zelfstandige slijterijen en in Tony's Store aan de Polonceaukade 12 in Amsterdam Chocofans konden Tony's Chocolate Milk Stout al op 24 november 2016 voorproeven op Tony's jaarlijkse FAIR aan de Tony's Stout bar. Proost!

De Prael & Tony’s Chocolonely

Brouwerij De PraelBrouwerij de Prael is opgericht om het werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te combineren met de passie voor het brouwen van bier. De Prael staat voor meer dan alleen bier.

Een logische partner voor Tony’s Chocolonely, die als sociale onderneming voor meer staat dan alleen chocolade. Zij hebben als missie om samen 100% slaafvrij de norm in chocolade te maken.

Flesjes Tony's bier bij Brouwerij de Prael

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Amstel

Zeg het met een vaasje jaren 90
In deze reclame maakt Amstel duidelijk dat je ook in de jaren 90 je gevoelens voor elkaar beter kon uiten in een vaasje.

Meer reclames van Amstel

Laatste reacties