Nieuwe Budelse craftbieren

Twee nieuwe Budelse speciaalbieren

De Budelse Brouwerij introduceert twee nieuwe craftbieren: Budels IPA en Budels Golden Ale.  Gebrouwen volgens de inzichten en het pure vakmanschap van meesterbrouwer Gerard Arts.

30 november 2017 om 11:10


Twee Budelse speciaalbieren

Budels Golden Ale en Budels IPA op flesBeide bovengistende bieren hebben een uitgesproken hoppig karakter en een uitgebalanceerde smaak. Ze onderscheiden zich onderling door een eigen unieke mélange van bijzondere hopsoorten. Deze ambachtelijk gebrouwen bieren zijn vanaf heden verkrijgbaar.

Budels IPA

Budels IPA is een India Pale Ale met een verfijnde bitterheid en een zeer aangenaam karakter. Een uniek resultaat gebaseerd op een uitgekiende combinatie van vier verfijnde hopsoorten: Chinook, Lemon Drop, Simcoe en dry hopped Willamette.

Alc. 7% Vol. – 55 IBU – 20 EBC – Bier Cat. S – Aanbevolen Drinktemperatuur 6-8C°.

Budels Golden Ale

Budels Golden Ale is een bijzondere Pale Ale door  een gouden mix aan rijke hoparoma’s. Heerlijk van smaak door de natuurzuivere Saaz en Hallertauer Perle hop en extra karakteristiek door dry hopping met Sorachi Ace.

Alc. 6% Vol. - 40 IBU – 12 EBC – Bier Cat. I – Aanbevolen Drinktemperatuur 6-8C.

Budelse Brouwerij B.V.

De Budelse Brouwerij is een familiebrouwerij met een eeuwenoude traditie. Sinds 1870 verankerd in het hart van het Brabantse Budel. Opgericht door Gerardus Arts onder de naam ‘De Hoop’. Inmiddels leidt de vierde generatie van de familie Arts, met veel liefde voor het brouwersvak, de brouwerij.

Het paradepaardje van de Brouwerij is Budels Pilsener. Ambachtelijk gebrouwen volgens geheime familiereceptuur, met een verfijnde geur en een uitermate frisse, zachte en aangename smaak. Het gehele assortiment bestaat uit 20 Budelse Bieren, waarvan 10 biologische en 3 alcoholvrije bieren. Alle Budelse Bieren worden klimaatneutraal gebrouwen uit natuurzuivere grondstoffen en zacht brouwwater uit eigen bron.

Budelse speciaalbieren

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Bavaria Premium Pilsener

Hond uitlaten
In deze Bavaria commercial met Café De Kroeg krijgen we een nieuw kroegexcuus te zien. Tijd om de hond uit te laten en een Bavaria te drinken.

Meer reclames van Bavaria Premium Pilsener

Laatste reacties