Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Tweede Bird proeflokaal geopend in Nationaal Park

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Tweede Bird proeflokaal geopend in Nationaal Park

07 december 2023 om 12:17

Bird Brewery heeft afgelopen zaterdag haar tweede proeflokaal geopend. House of Bird Kwintelooijen is gelegen in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.

Tweede Bird proeflokaal geopend in Nationaal Park
Bird brewery logo
House of Bird Kwintelooijen buiten

Tweede Bird proeflokaal

Afgelopen zaterdag vierde House of Bird Kwintelooijen - het tweede proeflokaal van Bird Brewery - zijn langverwachte opening. Deze feestelijke gebeurtenis, gelegen in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, trok honderden bezoekers. De ceremoniële eerste biertap door wethouders Bert Fintelman en Dylan Lochtenberg van Rhenen en Veenendaal, markeerde het begin van een nieuwe mijlpaal.

Proosten in House of Bird Kwintelooijen De diversiteit aan gasten – vrienden, familie, lokale bewoners, natuurliefhebbers en fijnproevers – onderstreepte de brede aantrekkingskracht van het proeflokaal. Bekend om zijn eigen bieren van Bird Brewery en duurzame gerechten, ontving House of Bird een karrevracht aan positieve reacties. De gezamenlijke toost symboliseerde de veelbelovende toekomst van deze unieke bestemming; het eerste proeflokaal van een brouwerij in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.

Lees ook

"De overweldigende steun en het enthousiasme van onze gasten tijdens de openingsceremonie waren hartverwarmend,” deelde medeoprichter Rik van den Berg. "Deze positieve ontvangst bevestigt dat House of Bird Kwintelooijen een verrijking is voor het gebied.

House of Bird Kwintelooijen

Het weekend bleef drukbezocht, een teken van de populariteit van House of Bird. "Deze respons overtreft onze verwachtingen," zei Teun IJff. "Onze locatie biedt een unieke combinatie van natuur en culinaire ervaring, die door onze gasten zeer wordt gewaardeerd."

Drukte tijdens opening tweede Bird Brewery proeflokaal Medeoprichter Ralph van Bemmel benadrukte de rol van House of Bird in het bevorderen van natuurbeleving: “Als proeflokaal willen we niet alleen uitblinken in gastvrijheid, maar ook in het betrekken van bezoekers bij de natuur. We kijken uit naar de opening van het inpandige natuureducatiecentrum en de samenwerking met lokale initiatieven om deze visie te realiseren."

House of Bird Kwintelooijen, nu open van woensdag tot en met zondag voor lunch en borrel tussen 09.30 en 17.00 uur, plant uitbreiding van de openingstijden naar maandag, dinsdag en diverse avonden in de nabije toekomst. Het enthousiaste team van House of Bird kijkt uit naar de toekomst en verwelkomt iedereen om de unieke sfeer en charme van deze bijzondere locatie zelf te komen ervaren. Voor meer informatie, bezoek de website van proeflokaal House of Bird Kwintelooijen.

Cookie instellingen