Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Two Chefs Brewing zoekt nickname voor nieuw bier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Two Chefs Brewing bestaat vijf jaar!

01 augustus 2018 om 10:57

De Amsterdamse brouwerij Two Brewing  bestaat 5 jaar en dat moet gevierd worden... Zij zullen ter ere van dit jubileum een speciaalbier brouwen en het bier draagt straks misschien jouw eigen nickname!

Two Chefs bier krijgt jouw nickname!
Two Chefs Brewing
Two Chefs Brewing logo

Naam van het nieuwe bier

Two Chefs Brewing logoMicrobrouwerij Two Chefs Brewing uit Amsterdam lanceert vandaag een campagne waarbij fans kans maken een biertje naar zichzelf vernoemd te krijgen. De brouwers zullen hun nieuwe bier namelijk vernoemen naar de fan met de meest legendarische nickname. 

Lees ook

Two Chefs bieren

Volgens de mannen achter Two Chefs Brewing verdient elke held of heldin zijn of haar eigen biertje en daarom vernoemen ze deze zomer hun nieuwe biertje naar hun grootste fan met meest legendarische nick-name. Wie de biertjes van Two Chefs al een beetje kent weet dat ze sowieso al ludieke en gekke namen hebben voor alle verschillende stijlen die brouwen. Denk bijvoorbeeld aan de Funky Falcon, de White Mamba en de Acid Drop. Daarnaast hebben ze al eerder sommige van hun bieren vernoemd naar echte mensen. 

Het begon allemaal met de Tropical Ralphie, die vernoemd is naar de eerste, nogal tropische werknemer, Ralph. Inmiddels zijn er al vier werknemers binnen het bedrijf die ‘hun eigen biertje’ hebben. Voor de vijfde, en tevens vijfde jaar dat ze bestaan, willen de chefs uitpakken en vinden ze het niet meer dan logisch deze naar een fan te vernoemen. Two Chefs bieren

Be the next beer

Op bethenextbeer.com kan iedereen van boven 18 meedoen aan de actie. Deelnemen is vrij simpel. Je vult je nickname in, die moet bestaan uit twee woorden en een korte beschrijving over hoe je aan die naam bent gekomen. De leukste naam met het meest legendarische achtergrondverhaal wint zijn/haar eigen bier. Wie wil dat nou niet? 

Over de stijl van het bier hebben de chefs al wel wat ideeën, maar willen hier de winnaar natuurlijk zoveel mogelijk bij betrekken. Pas als de winnaar bekend is gaan de chefs het bier ook daadwerkelijk brouwen. Ook het label wordt aan de hand van de winnaar gemaakt. Hun vaste designers Sander Pappot en Christaan Dros, verantwoordelijk voor de identiteit van Two Chefs, zullen op basis van de winnaar aan de slag gaan.

Je kunt vanaf vandaag meedoen. De actie loopt t/m 10 augustus.

Two Chefs op zoek naar nieuwe naam voor hun bier