Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Two Chefs Brewing opent bar / restaurant in Amsterdam

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Two Chefs Brewing opent bar / restaurant in Amsterdam

19 februari 2020 om 12:26

Two Chefs Brewing opent in  maart een bar / restaurant aan het Hugo de Grootplein in Amsterdam. In het pand waar Razmataz zich elf jaar bevond vestigt de Amsterdamse speciaalbierbrouwerij een horecaconcept.

Two Chefs bier
Two Chefs Brewing
Two Chefs Brewing logo

Two Chefs Bar 

Het nieuwe etablissement zal waarschijnlijk in april 2020 worden geopend. Eigenaren Sanne en Martijn van Two Chefs Brewing zijn blij verheugd dat ze het pand mogen betrekken, zo is te lezen op hun Facebookpagina

Two Chefs Brewing logo "Blij verheugd kunnen we mededelen dat er een nieuwe bar bijkomt, namelijk de Two Chefs Bar! Precies vijf jaar geleden hebben wij onze eerste bier paring diners georganiseerd in de Razmataz. Wij zijn daarom ontzettend trots en blij dat we ons nieuwe avontuur hier kunnen gaan beginnen. We hopen jullie allemaal vanaf april (precieze openingsdatum volgt later) te zien op het altijd zonnige terras op het Hugo de Grootplein bij de Two Chefs Bar!"

Lees ook

Tweede horecalocatie

De Two Chefs Bar is de tweede horecalocatie van de brouwerij in Amsterdam. In mei 2018 openden zij aan het Stadionplein al een restaurant genaamd Bar Alt. Een restaurant dat zich volledig toelegt op bier/spijs combinaties. In de Two Chefs Bar kun je straks onder andere terecht voor ontbijt, koffie en lunch. Daarnaast kan er geborreld worden, kun je er dineren, komt er een taproom en kun je genieten op het zonnige terras.

Cookie instellingen